Hatharom

Szurkolj velünk a magyaroknak és kaszálj élő tippjeinkkel a szlovákok ellen

Ha nem a Groupama Arénában, akkor a Discordon szurkolj a magyar válogatottnak.

Nem vagyunk biztosak benne, hogy tudtátok, ha nem, akkor szólunk: a magyar válogatott sorsdöntő meccset játszik ma este a Groupama Arénában Szlovákia ellen. A lelátók már csordulásig megteltek, így aki nem tudta megváltani a jegyét, annak alternatív módon kell megoldania a szurkolást. Mi javasoljuk az ország legnagyobb sportfogadó közösségét, a Hathárom és a Logibet közös Discord-csatornáját, ahol élő tippeket is kaphatsz a csúcsderbire.

Csatlakozz és szurkolj velünk!

Már a hétvégi Eb-selejtezők alatt is óriási volt az érdeklődés a Discord felületén, több százan osztották meg ötleteiket, tippjeiket és meglátásaikat, amivel busás profitra tehettek szert azok, akik figyeltek. Természetesen a magyar válogatott szereplését megkülönböztetett figyelem kíséri, a tematikus szobában máris beindult az ötletelés és a tippek megosztása.

Ahogyan a szurkolók, úgy a Logibet profi tippmesterei is kiemelt figyelemmel követik majd a budapesti 90 percet, így jó eséllyel akár élő tipp is várható varinéktól estére.

Ha pedig mindez nem lenne elég ok, hogy még ma csatlakozz a Discordhoz, akkor eláruljuk azt is, hogy a chatfelületen, egy exkluzív, 120 ezer forint értékű nyeremény is gazdára találhat, amennyiben valaki jól tippel. Ennek részleteit itt találod.

Csatlakozz tehát Magyarország legnagyobb és legjobb sportfogadó közösségéhez, és szurkoljuk ki együtt a 3 pontot Szlovákia ellen!

Hogyan tudok csatlakozni a Discordhoz?

1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva

2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

3. Ha akarod, le is töltheted az alkalmazást a gépedre ide kattintva.

4. Ha akarod, le is töltheted a Discordot a telefonodra is az Apps Store-ból vagy a Play Áruházból.

 

És amúgy mi is az a Discord?

A Discord egy főleg sportfogadók és gamerek, vagyis a fiatal közösség által használt chatprogram, amely letölthető számítógépre és okostelefonra is. Segítségével az általad kért tartalmakról azonnal értesülhetsz akár push üzenet formájában is.


Ne habozz tehát, ha részese akarsz lenni az ország legjobb és legnagyobb sportfogadó közösségének, lépj be a Discord-szerverünkre egy perc alatt és máris kapod az élő tippeket és a legfontosabb információkat, amelyek segítenek abban, hogy te is profi és nyerő sportfogadó legyél.

Csatlakozom a Discord-szerverhez!