NFL

Egy "ismeretlen" fickó hozhat a konyhára - +EV-s játékos speckó tipp!

  • LuckyLuck
megosztom

Kedd hajnalban az Oakland Raiders és a Denver Broncos összecsapásával zárul a jubileumi 100. NFL-szezon első játékhete.

Egyik csapat sem számít masszív rájátszás esélyesnek, egyrészről a keretek is hagynak kívánnivalót maguk után, másrészről az AFC nyugati csoportjában a Kansas City és a Los Angeles is komolyabb játékerőt képvisel. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


Az Oakland az elmúlt hetekben az Antonio Brown-sztorival került a média középpontjába. A sztárelkapó hisztijének és arcoskodásának vége az lett, hogy a csapat kivágta, bár Brown ezt egyáltalán nem bánja, hiszen kifejezetten ezt kérte a Raiderstől az Instagram-oldalán...Az egykori Pittsburgh-i klasszis gyorsan talált magának új csapatot (New England), az viszont jó kérdés, hogy az oaklandi irányító, Derek Carr kinek tud majd így passzolni, hiszen az a Jared Cook is továbbállt, akivel tavaly remekül megtalálta az összhangot. 

Veszélyes fegyvere lehet Waller a Raidersnek. - Fotó: NFL

Cook pótlására opció lehet Darren Waller, aki 2015-ben került a profi ligába, de sérülés és eltiltások miatt eddig nem sokat láthattuk a pályán. A 26 éves tight endet tavaly nézte ki magának John Gruden és a szezon végén néhány meccsen pályára is küldte. 

Lenyűgöző játékos, már az előző szezonban is jól játszott. Sokoldalú, gyors, okos és egyre jobb akar lenni. Nagyszerű srác. 

- mondta Gruden, aki Cook távozásával meg is szavazza Wallernek a bizalmat a kezdőben. 

A viszonylag ismeretlen TE tényleg fantasztikus fizikális adottságokkal rendelkezik, hiszen a 198 centis magassága és jó 100 kilós testsúlya ellenére pokolian gyors tud lenni. Nagyon értékes fegyvere lehet a Raidersnek. 

Érdemes lesz Wallerre már a Denver ellen is figyelni, ugyanis a vendégek alapvetően masszív védelmének gyenge pontja a TE-k megfogása volt az előző szezonban.

Olyannyira szenvedtek az összekötők levédekezésében, hogy ellenük szerezték a TE-k a legtöbb yardot, meccsenként átlagban 64.9-et. 

Carrnak jó opció lehet tehát Waller, főleg ha gyorsan kell megszabadulnia a labdától. 

Az oaklandi TE-re 24.5-ös line-t kapunk a bukiktól, amire egyértelműen megéri behúzni az overt. Akad value a touchdown-szerzésében is, hiszen nem elit játékosról lévén szó elég magas, 7-es oddsot kínálnak rá. 

{"headTitle":"Oakland Raiders - Denver Broncos","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-10 04:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Player Props: Darren Waller fogadó yardjai 24.5 felett","odds":"1.877","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom