Euro 2020

Bátor tippel próbálkozunk Modricék ellen

  • varin
megosztom

A horvátok kötelező győzelemre készülnek az azeriek ellen, de mi mégis hiszünk a kiscsapatban.

Kötelező győzelem vár a horvát válogatottra ma este Azerbajdzsánban, de tudhatjuk jól, hogy éppen a szomszéd csapat esetében az ilyen kötelező sikerek a legnehezebbek. Ugyanakkor abban biztosak lehetünk, hogy ha az a mentalitású és játékú horvát válogatott lép pályára Bakuban, amely nyert Nagyszombaton 4-0-ra, akkor Azerbajdzsán ezúttal annyi fejfájást sem tud okozni a világbajnoki ezüstérmesnek, mint márciusban.

{"headTitle":"Azerbajdzsán-Horvátország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-09 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Azerbajdzsán","odds":"23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Horvátország","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Kezdjük az oddsokkal, ez ugyanis el nem hanyagolható tényező a fogadásnál. Aki hisz a csodákban, annak a    23-szoros szorzóját ajánljuk jó szívvel, hiszen sehol máshol megközelítőleg sem fogadhatunk ilyen maga számon az azeriekre. Márpedig ha az első meccsből indulunk ki, még akár lehetne is ennek realitása, hiszen a kaukázusi csapat Zágrábban is megszerezte a vezetést, Kramaric révén pedig csak a 79. percben jött a győztes gól a horvátoktól.

Még az azeri DNB szorzója is 15, ami megegyezik a hazai siker piaci átlagával!

Az persze már kevésbé diadalmas, hogy ez volt eddig a "legnagyobb" eredménye az azerieknek, hiszen minden selejtezős meccsükön kikaptak, igaz, mindegyiken szereztek is gólt.

A horvátoknál kicsit jobb a helyzet, a kínos budapesti vereséget két győzelemmel feledtették, ráadásul a másik két ellenlábast, Szlovákiát és Walest gyűrték le. Bale-ék ellen még nagyon akadozott Modricék játéka, de a szlovákiai 4-0 már minden volt, csak aggasztó nem. A sok hiányzó ellenére is nagyon jól mentek Perisicék, a Zágráb támadója, Petkovic remekül futballozott, a középpályán pedig nem lehetett igazán érezni Kovacic vagy Rakitic hiányát.

Fotó: AFP

A bukmérek elkövették azt a hibát, hogy irreálisan magas oddson jöttek ki a horvát sikerre, amelyet egy speciális formában Tomihmv, a Logibet seniorja idejében ki is használt. Mostanra azonban már elveszett az érték a vendégek nyeretéséből, így alternatív megoldást kell keresnünk.

A 2.62-es odds a BTS-re egészen jól hangzik. Az azerieknek eddig minden meccsen összejött a gól, a csalódást keltő 0 pontos szereplés után pedig biztosan meghajtják majd ezt a meccset Emreliék. Ráadásul az is benne van a pakliban, hogy a horvátok hamar eldöntik a meccset és a második félidőre már kicsit visszább vesznek a tempóból.

{"headTitle":"Azerbajdzsán-Horvátország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-09 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[2942206] 2019-09-09 18:00:00 Azerbajdzsán - Horvátországx;
megosztom