EURO 2020

Nem agyaltuk túl a skandináv rangadót

  • Tomihmv
megosztom

Északon játsszák a vasárnapi játéknap rangadóját a 2020-as Eb-selejtezők közül, Svédország Norvégiát fogadja.

A svédek lenyomhatják a norvégokat. - Fotó: twitter.com/vlindelof

Vasárnap már a hatodik fordulót kezdődik meg a 2020-as Eb-selejtező sorozatban, mi pedig a Svédország-Norvégia mérkőzésre fogadunk az F jelű csoportban. Féltávnál a felek egymás mögött állnak a táblázaton, így a presztízs mellett igen komoly téttel is bír a találkozó.

A hazai svédek állnak perpillanat jobb helyzetben, két ponttal és egy hellyel (ez már kvalifikációt ér az Eb-re) előzik meg riválisukat. A teljesítményükre pedig abszolút nem lehet panasz, hiszen a kötelezőket (Feröer-szigetek, Málta) hozták, a románok ellen egy brusztos meccset nyertek meg otthon, a norvégok ellen a sírból mentettek pontot idegenben (igaz, ha úgy nézzük végül kettőt buktak), míg a spanyolok ellen idegenben benne volt a vereség.

Janne Andersson együttese egyébként jól hangolt a meccsre, hiszen csütörtökön Feröeren nyert 4-0-ra, ráadásul a szövetségi kapitány a fontosabb játékosok közül csak Claessonra és Augustinssonra nem számít vasárnap, vagyis bivalyerős gárdával várja a norvégokat.
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

pinnacle

Azokat a norvégokat, akik három nyeretlen meccset (spanyolok ellen vereség idegenben, románok és a svédek ellen döntetlen hazai pályán) követően kétszer is nyerni tudtak. A Feröeren aratott 2-0-s diadalt követően csütörtökön ugyanilyen arányban verték hazai pályán Máltát, ami elég karcsúnak tűnik, főleg úgy, hogy a második góljukat büntetőből szerezték.

A nyolc pont ellenére azért akad gondja bőven Lars Lagerbacknek, hiszen a mutatott játék bőven hagy kívánni valót maga után, a gyengécske védekezésről (a jobb csapatok legalább kétszer rendre betaláltak a norvégoknak, így fontos pontokat buktak) nem is beszélve. 

A svédek eddig sokkal meggyőzőbbek, mint a norvégok, hazai pályán játszhatnak (35 ezer jegy már elkelt a találkozóra), minőségibb csapattal is rendelkeznek, így pedig számunkra megér egy próbát ilyen oddson a svéd-siker.

{"headTitle":"Svédország - Norvégia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Svédország ","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2942183] 2019-09-08 20:45:00 Svédország - Norvégiax;
megosztom