Darts

Nagy dobásra készül a sógorok sztárja - 41-es oddson fogadható!

  • Cesc18
megosztom

Az osztrákok klasszis dartsosa, Mensur Suljovic úgy gondolja, hogy a 2020-as világbajnokságon akár ő is lehet a befutó.

Az osztrák kedvenc sikerét hozta a múlt heti bécsi ET. - Fotó: PDC

Múlt héten teljesült Mensur Suljovic egyik nagy álma, saját közönsége előtt sikerült versenyt nyernie, méghozzá a döntőben a világelső Michael van Gerwen legyőzésével. A 47 éves játékos ezzel az első osztrák dartsos lett, aki Ausztriában PDC-címet szerzett. 

"Első alkalommal tudtam a bécsi színpadon diadalmaskodni, ez valami csodálatos érzés. Michael a világelső, de én a nyári szünet mindennapján keményen edzettem és sikerre éhesen vártam a versenyt" 

Kétségkívül ez a legnagyobb pillanat a karrieremben, rettentően boldog vagyok. 

- mondta Mensur, aki a döntőben 6-3-as hátrányban is volt. 

A sógorok sztárjának 2017-ből van már egy Bajnokok Ligája trófeája, illetve tavaly a World Matchplayen is döntőzött, amik komoly kaliberű tornák, ám a hazai környezet miatt mégis ez a bécsi ET-siker áll Suljovic szívéhez a legközelebb. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


Egy nagy célját tehát kipipálhatta a rutinos osztrák, a következőre pedig decemberben, a világbajnokságon készül. Az Ally Pally színpada nem hozott eddig szerencsét számára, hiszen a 11 indulása alkalmával a harmadik körnél tovább egyszer sem tudott jutni. 

A bécsi győzelmem követően először gondolkodtam el, hogy talán világbajnok lehetek. 

Ha megnézzük a 2020-as PDC-vb oddsait a   -nél , akkor Suljovicot finoman szólva sem találjuk a közvetlen favoritok között, de ki tudja, lehet ez tényleg az osztrák versenye lesz. 

Szerinted számolni kell Suljoviccsal a világbajnokságon?

bet365
megosztom