EURO 2020

Csalódott görögök meccsére ez a határ magasnak tűnik

  • mr.blonde
megosztom

Finnországi vereségével Görögország gyakorlatilag elbúcsúzott az Eb-szerepléstől.

A 2004-es győztes görög csapat nagy valószínűséggel a 2016-os után a 2020-as Eb-t is kihagyja, miután a hellének csütörtökön kikaptak a finnektől, így hátrányuk öt fordulóval a kvalifikáció vége előtt szinte már behozhatatlannak tűnik.

Vasárnap este a miniállam Liechtenstein válogatottja látogat Athénba, amely meccs nyilván papíron országos egyes, ám a bukik által megszabott hendikep és gólszámok talán nem állják meg a helyüket. 

280399

Merthogy azért a görög válogatott abból a szempontból jól ismerhetjük, hogy jellemző rá a hangulatingadozás. Ha nincs kedvük játszani, nem ég bennük a tűz, képesek bárkitől kikapni, míg a megfelelő motiváció esetén a legjobbakkal is felveszik a versenyt.

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

 

Mire érdemes fogadni?

Számomra egyértelmű, hogy ennek a meccsnek rossz szájízzel vágnak neki a hellének. Óriási csalódás volt a finnektől elszenvedett vereség, hiszen minimum ponttal, de inkább pontokkal szerettek volna távozni.

Ezt követően jön most a Liechtenstein elleni meccs. A nagy közhely, de attól még igaz, hogy mára a kiscsapatok is megtanultak focizni, de legalább szervezetten védekezni, így a nagyarányú kitömések egyre ritkábban a selejtezőkben.

A vendégek a bosnyákok ellen is kiválóan tartották magukat, csak az utolsó percekben alakulat ki a fölényesnek tűnő 5-0-s hazai siker. A görögök viszont nem valószínű, hogy ennyire pörögni fognak, a kötelező győzelem behúzása mellett túl sok céljuk itt nem lehet.

Ebből kiindulva szerintem érdemes rákontrázni a bukmékerek határaira, abból is inkább a gólokra. A bukiknál +/- 3.75-ös gólszámot jelen esetben sokallom, egy underes fogadással tétünket csak öt vagy annál több gól esetén bukjuk el teljesen. Két-háromgólos görög siker szerintem a legvalószínűbb.

 

{"headTitle":"Görögország - Liehteinstein","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 3.75 alatt","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
[2941975] 2019-09-08 20:45:00 Görögország - Liechtensteinx;
megosztom