EURO 2020

Az a tuti, ha így fogadsz a finn-olasz rangadóra!

  • varin

Finnország öt meccs alatt eddig egyszer kapott gólt, éppen a Squadra Azzurrától. Lehet meglepetés Helsinkiben?

Öt forduló elteltével némileg meglepő módon olasz-finn csata van kibontakozóban a 2020-as Eb-selejtezők J-csoportjában. Persze nem a Squadra Azzurra parádés, 100%-os teljesítménye az, amin elcsodálkozhatunk, sokkal inkább a skandinávok négy győzelme, amely alkalmával Pukkiék még gólt sem kaptak. A finneknek ugyan nem feltétlenül ezt a meccset kell megnyerniük, de egy bravúros iksz már nagyon közel repíthetné őket az Eb-hez.

{"headTitle":"Finnország-Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Finnország","odds":"5.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Olaszország","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Nem árt persze rögtön egy másik mérkőzés megemlítésével kezdeni, hiszen 3 órától Bosznia Örményországba látogat, ami egy igazi ki-ki meccs lesz. Amelyik csapat kikap, az valószínűleg végleg búcsút inthet a selejtezős álmoknak, a döntetlen pedig szintén eléggé kevés, látva a finnek öt-, illetve hatpontos fórját. Alighanem finn barátaink nagyon szurkolnak majd, hogy Dzekóék ne nyerjenek Jerevánban, hiszen ha ott a balkáni csapat pontot veszít, végképp irigylésre méltó lesz a helyzetük.

Persze az olaszok elleni meccsen aligha futballoznak majd máshogy az örmény meccs eredményének függvényében, de hogy pontosan mit is szeretnének elérni vasárnap este, azt nehéz megjósolni. Félnivalójuk egyáltalán semmi, hiszen úgy érkeznek zsinórban négy győzelemből, hogy 360 perc alatt gólt sem kaptak, nyertek viszont az örmények, a bosnyákok és a görögök ellen is, ami valljuk be, lenyűgöző eredmény. A Nemzetek Ligája-sikerek után tehát a csapat és a Norwich City csatára, Teemu Pukki is ott folytatja, ahol abbahagyta.

Az olaszok formája sem éppen tragikus, hiszen mérlegük 100%-os, amin még az örmények ellen kínkeserves 3-1 sem ejtett csorbát. Roberto Mancini csapatában azért várható néhány változás, Verratti például kisárgázta magát a vasárnapi meccsről, míg Pellegrininek Chiesa vagy Bernardeschi kárára érhet kezdőbeli tagságot a győztes gólja.

Fogadási szempontból piszkosul nehéz találkozó, amelyet tudat alatt még akár befolyásolhat kicsit az örmények meccse. Ez tényleg az a találkozó, amelyet élőben lesz majd érdemes fogadni, így csak ajánlani tudjuk mindenkinek, hogy csatlakozzon a hétfőn megnyílt, immáron több száz tagot számláló Discord-szerverünkhöz, ahol szeptemberben még ingyenesen kaphat bárki élő tippeket a Logibet legjobbjaitól.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

[2941974] 2019-09-08 20:45:00 Finnország - Olaszországx;