Tenisz

Ez a tipp Nadalra nagyobb összeget is megérhet

  • Cesc18
megosztom

Egy kérdésre keressük már csak a választ New Yorkban: Rafa Nadal negyedszer vagy Daniil Medvedev először emelheti magasba a US Open trófeáját?

Ha az oddsokra pillantunk, akkor a válasz egyértelmű, hiszen a    számai alapján a mallorcai klasszis sikere 1.18-ért fogadható, míg az orosz győzelme kereken ötszörös pénzt fizet. A fogadók szerint viszont benne lehet a meglepetés, ugyanis a tétek inkább Medvedevre érkeznek, annak ellenére, hogy viszonylag kevés dolog szól mellette. 

Kétségkívül fantasztikus, amit az orosz most már hetek óta a pályára tesz. Különösen zseniális a New York-i teljesítménye, hiszen úgy tudott idáig eljutni, hogy a torna előtt elég nagy figyelem övezte. 

Ráadásul folyamatosan fizikális problémákkal küszködött, de a szíve és az adrenalin, no meg a fájdalomcsillapítók vitték előre. Ahogyan az elődöntő, úgy a döntő előtt is volt ideje pihenni és regenerálódni, így a mérkőzés elején talán nem lesz befolyásoló tényező, hogy nincs fizikálisan a topon. 

Ami viszont Nadalt illeti, a spanyol kicsattan az erőtől és a frissességtől. Kevesebb meccset játszott, mint Medvedev és mindössze egy szettet veszített a döntőig vezető úton. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

 

A két játékosnak egyébként viszonylag friss élménye van egymásról, hiszen a US Open előtt nem sokkal, a montreali fináléban találkoztak. Akkor a komolyabb izgalmak elmaradtak, hiszen Nadal 6-3, 6-0-lal simázta le azt a döntőt. 
 

Mire fogadjunk?

Bármennyire is szimpatikus, amit Medvedevtől a tornán láttunk, nehéz elképzelni, hogy a spanyol ellen borítsa a papírformát. Nagyon jó és hatékony tenisze van az orosznak, de ahhoz, hogy igazán esélye legyen még egy szintet kellene lépnie.

Számunkra nem a győztes kiléte a kérdés, hanem, hogy Nadal hány szettben húzza be. Medvedevet azért is tudta a szíve előre vinni, mert érezte, hogy van esélye. A mallorcai viszont piszkosul el tudja venni az ellenfelei kedvét a játéktól és ha az oroszban nem úgy dolgozik az adrenalin, akkor ez lehet egy annyira sima meccs, mint amit Montrealban játszottak...

Éppen ezért mi a legnagyobb értéket a -6.5-ös hendikepben látjuk, hiszen lehet szoros a meccs eleje, de amint megtörik Medvedev, becsúszhat egy 6-0, 6-1, ami megalapozza a tipp zöldülését.

{"headTitle":"Daniil Medvedev - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-08 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Game Hendikep: Nadal -6.5","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

megosztom