Forma-1

Amivel egy hete buktunk, most ugyanazzal nyernénk - tippek az Olasz Nagydíjra

  • Cesc18
megosztom

A hétvégén Monza látja vendégül a száguldó cirkuszt, amely a versenynaptár 14. állomása.

A szombati időmérő a múlt heti spái győztes Charles Leclerc sikerét hozta, ám a ferraris nyakában ott lihegnek az ezüst nyilak és csapattársa, Sebastian Vettel is. Egy igazán kiélezett Ferrari - Mercedes csata vizionálható a vasárnapi futamon. 

Mint látható, olyannyira nehéz megjósolni, hogy ki lehet a befutó, hogy a     oddsmesterei ugyanakkora esélyt adnak Leclerc-nek és Hamiltonnak. Nagyon hasonló a helyzet a nyertes autó piacon is, ahol 1.80-at kapunk a Ferrarira, 1.90-et pedig a Mercedesre. 

Papíron a Ferrarinak kedvez a monzai pálya, de spában is láthattuk, hogy mennyire neccesen tudta csak Leclerc behúzni, pedig az időmérőn óriási volt az előnye a többiekkel szemben. Vettelt pedig le is nyomta a Mercedes Belgiumban és simán benne van a pakliban, hogy a német a tifosi előtt sem tud dobogóra állni. 

Az erő a Ferrari oldalán, a jobb gumikezelés viszont a Mercedesre jellemző. 

Tényleg ember legyen a talpán, aki megtippeli a győztest, főleg, hogy az előrejelzések szerint akár eshet is. Nem jósolnak nagy esőt, de egy futó zápor sokszor kellemetlenebb tud lenni. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


A harmadik erő, a Red Bull reális célja a top 6 lehet. Max Verstappen Belgiumban nullázott, Monzában pedig erőforrás csere miatt a rajtrács végéről indulhat csak. A top 6 azonban onnan is elérhető, mint ahogyan természetesen Alexander Albonnak is a nyolcadik helyről. A thai pilóta egyébként remekül mutatkozott be Spában, szóval 1.61-ért érdemes lehet bizalmat szavazni neki, hogy ismét ott lesz a hatban. 

A középcsapatok közül ismételten a Reanult az egyik legmeggyőzőbb. Már múlt héten is jó időmérőt mentek, de a verseny során nem volt szerencséjük. Spában egyébként 2.75-ért húztuk be, hogy Daniel Ricciardóék pontot szereznek, most pedig 1.83-ért tesszük ugyanezt. Kibérelték a harmadik sort a rajtrácson és ezúttal nem sorolták őket hátrébb. Ha megússzák a rajtot, akkor ez egész simán zöldülhet. 

{"headTitle":"Forma-1, Olasz Nagydíj","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-08 15:10","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét autó pontszerző helyen végez: Renault IGEN","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Első 6-ban végez: Alexander Albon IGEN","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom