EURO 2020

Tükörsima török-siker a láthatáron

  • Tomihmv
megosztom

Kötelező győzelem előtt a törökök, szombat este ugyanis Andorrát fogadják Isztambulban.

Tükörsima győzelmet arathatnak a törökök. - Fotó: twitter.com/uefaeuro

Hét mérkőzést rendeznek szombaton a 2020-as Eb-selejtezők keretén belül, amely találkozók közül a legegyértelműbb kétségkívül a Törökország-Andorra ütközet lesz. A meccs toronymagas favoritja ugyanis a hazai válogatott, csak és kizárólag a különbség lehet a kérdés, szerintünk pedig nem is marad el a nagyarányú török-siker.

A hazaiak parádésan kezdték a selejtezősorozatot, háromszor nyertek, többek közt a világbajnoki címvédő Franciaországot is megverték 2-0-ra, legutóbbi találkozójukat viszont elveszítették. Júniusban ugyanis 2-1-re kaptak ki Izlandon, egy igen kemény mérkőzésen. Ezt a csorbát javítaná ki Senol Günes legénysége, amire óriási esélye van.
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

pinnacle

A hazaiaknál ugyanis minden kulcsjátékos bevethető lesz (Gönül és Topal ugyan kimaradt, de ők már nem számítanak alapembernek), ráadásul a Vodafone Parkról nagyon jól tudjuk, hogy igazi oroszlánbarlang, és nagyobb csapatok is elestek ott, mint Andorra. A miniállammal közel azonos szintet képviselő Moldovának négyet lőttek itt Yilmazék, amit akár túl is szárnyalhatnak (2013-ban 5-0-ra nyertek az andorraiak ellen hazai pályán), hiszen az idei selejtezősorozatban nagyon nem megy a vendégeknek.

Az andorraiak négy veresége ezidáig ugyan nem meglepő, de a rúgott gól nélküliség, a mutatott játék, illetve az egyre nagyobb arányú vereségek még nekik is fájók. Mindemellett Törökországba úgy utazik Koldo Álvarez válogatottja, hogy három meghatározó játékos, Pol, Pujol és Sánchez nem lesz ott a keretben.

Minden jel arra mutat, hogy a törökök magabiztos győzelmet aratnak, amit tovább erősít az is, hogy hazai pályán mindig megpróbálják kiszolgálni a közönségüket, és mivel a jövő héten Moldovába utaznak, ahol szintén könnyedén nyerhetnek, így szombat este sokat kiadhatnak magukból Günesék. Ez pedig arra sarkall minket, hogy megjátsszuk a törököket -3,25-ről, amely tipp teljesen csak egy- vagy kétgólos hazai győzelem esetén veszítene (természetesen a döntetlen és vendégsiker mellett).

{"headTitle":"Törökország - Andorra","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Törökország -3,25","odds":"1.869","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2942075] 2019-09-07 20:45:00 Törökország - Andorrax;
megosztom