EURO 2020

Minden az angolok mellett szól, használjuk ki!

  • Tomihmv
megosztom

Csak és kizárólag a különbség a kérdés az Anglia-Bulgária Eb-selejtezőn.

Sterlingék Bulgáriát is kitömhetik. - Fotó: twitter.com/England

A Nemzetek Ligája négyesdöntője miatt az angolok mindössze a harmadik Eb-selejtezőjükre készülnek szombaton, amikor is a bolgárokat fogadják. A meccs a bukmékerek szerint országos egyes, amivel egyet is értünk, így egy nagyobb hendikeppel fogadunk a hazaiakra.

Az angolok ugyanis az elmúlt években nagyon jól mennek, egyértelműen bevált Southgate a kispadon, aki látványos fiatalításba kezdett, de most már egy rutinos, ugyanakkor még mindig fiatal gárdát irányít. 2018-ban világbajnoki negyedikek lettek, idén bronzérmesek a Nemzetek Ligájában, míg a mostani selejtezőkben kettőből kettőt húztak be, ráadásul nem is akárhogy.

Hazai pályán 5-0-ra verték a cseheteket, majd idegenben, 5-1-re tudtak nyerni Montenegróban Sterlingék. Öt lőtt gólig pedig most is eljuthatnak, hiszen ugyan Dier, Alli, Walker és Stones hiányzik, de a keret tagjai jó formában van, különösen a két gólgyáros, Kane és Sterling. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

pinnacle

Persze a hazai magabiztos sikerhez a vendégek is kellenek, akik fennállásuk egyik sötét korszakát élik. A bolgárok két meglepő iksszel kezdtek, hiszen hazai pályán Montenegrót, majd idegenben Koszovót sem tudták legyőzni.

Ennek rendje és módja szerint jött az edzőváltás, a kormányt a korábbi legenda, Balakov vette át, ám vele még gyengébben teljesítenek. A bolgárok ugyanis Csehországban 2-1-re kaptak ki, majd jött az igazi feketeleves, hazai pályán 3-2-es vereséget szenvedtek Koszovótól, így pedig sorozatban hét nyeretlen tétmeccsnél tartanak...

A júniusi zakót követően "tisztogatásba" kezdett Balakov, az akkori keretből 18 (!) játékost is kihagyott most, így pedig egy eléggé összeszokatlan válogatottal száll harcba a Wembley-ben, amiben nem lesz sok köszönet.

Mindezek tükrében egyértelmű, hogy Anglia a toronymagas favorit, és szerintünk ki is jön a felek közti igen komoly differencia, vagyis Southgate együttese újabb magabiztos győzelmet arathat.

{"headTitle":"Anglia - Bulgária","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-07 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia -2,5","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2941997] 2019-09-07 18:00:00 Anglia - Bulgáriax;
megosztom