EURO 2020

Duplázós tippünk van a walesiek meccsére

  • Tomihmv
megosztom

Amennyiben Wales nem győz pénteken, úgy borítékolható, hogy a legutóbbi Eb-bronzérmes nem lesz ott a kontinensviadalon.

Bale-ék kötelező győzelem előtt állnak. - Fotó: Twitter

Három fordulót követően várakozás alatt teljesít Wales együttese az E jelű Eb-selejtező csoportban, hiszen egy győzelem mellett két vereség a mérlege. Bale-ék a szlovákokat hazai pályán legyőzték, majd a horvátoktól és a magyaroktól idegenben kaptak ki.

Mindezeknek köszönhetően győzelmi kényszerben lépnek pályára pénteken, ám a sikerre óriási esélyük van. Egyrészt újfent hazai pályán játszhatnak, ahol nagyon erősek, másrészt Azerbajdzsán lesz az ellenfelük, harmadrészt mindent kiadhatnak magukból.

Az azeriek ugyanis eddig három zakóval állnak és hiába kezdtek egy tisztes helytállással Horvátországban (1-2), a magyaroktól (1-3) és a szlovákoktól (1-5) igen nagy arányban kaptak ki hazai pályán. Így már teljesen esélytelen, hogy bármi maradandót alkossanak a csoportban, aminek köszönhetően Nikola Jurcevic szövetségi kapitány fel is forgatta picit az együttesét, voltaképp gyakorlásnak fogja fel a walesiek és a horvátok elleni ütközetet.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

pinnacle

Ez kapóra jöhet a hazaiaknak, akik - ahogy előbb is említettük - mindent kiadhatnak magukból, hiszen a jövő héten szabadnaposak lesznek, így mindössze csak egy felkészülési találkozót játszanak Fehéroroszországgal. Ha pedig összejönne számukra a siker, akkor a magyarokra három pontra jönnének fel, míg a szlovákokon és a horvátokon is hoznának pontot vagy pontokat mivel egymás ellen játszanak.

Mindezeknek köszönhetően Ryan Giggs, lehetőségeihez mérten, a lehető legjobb keretet trombitálta össze péntekre, mindössze Williams, Chester, Ramsey és King hagyja ki a találkozót, avagy nem kérdés, hogy mely válogatott a mérkőzés toronymagas favoritja.

A minőségibb keret, a győzelmi kényszer, a hazai pálya előnye és a vendégek romló tendenciája pedig azt mondatja velünk, hogy a walesiek akár többgólos győzelmet is arathatnak a hét utolsó munkanapján.

{"headTitle":"Wales - Azerbadjzsán","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-06 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wales -1,5","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2942205] 2019-09-06 20:45:00 Wales - Azerbajdzsánx;
megosztom