EURO 2020

Gólok helyett másra fogadunk a skót-oroszon

  • mr.blonde
megosztom

Rendkívül fontos meccset játszik Glasgow-ban Skócia és Oroszország. A nagy tét rányomhatja a bélyegét a meccsre.

Négy fordulót követően Belgium 100 százalékos teljesítménnyel vezeti az I csoportot, mögötte a kilencpontos Oroszország, majd a hatpontos Skócia és Kazahsztán következik. Ebből is igazolva van a bevezető mondat, hiszen amennyiben Skócia le tudja győzni a szborjanát, akkor pontszámban beéri és felléphet a második helyre.

280479

A selejtezőt tekintve igazából mindkét válogatott elégedett lehet, hiszen a kötelezőket hozni tudták, a belgáktól pedig mindketten idegenben szenvedtek papírforma vereséget. A gólkülönbséget tekintve az oroszok sokkal jobban állnak, de ha a végén pontazonosság lépne fel, abban az esetben az egymás elleni eredmény dönt.

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

 

Éppen ebből kiindulva lesz rendkívül komoly tétje ennek a meccsnek. A skótok számára mindenképpen nyerni kéne, hogy reális esélyük maradjon az Eb-részvételre, hiszen azért Oroszországban még a topcsapatok sem nyerni járnak. Az oroszok pedig számolhatnak úgy, hogy amennyiben itt megszerzik a három egységet, úgy óriási lépést tesznek a kijutás felé.

 

Mire érdemes fogadni?

Na éppen emiatt a legfontosabb mégis csak az lehet a csapatoknak, hogy ne kapjanak ki. Éppen ezért az amúgy is igen fizikális focit játszó válogatottak csatáján nem biztos, hogy a látványé lesz a főszerep. Sokat elmond, hogy a bukiknál +/-2 gólon áll az egál határ a gólokra,

Mindkét oldal erős a rögzített szituációknál, ez pedig mindig veszélyes egy gólszámos fogadást illetően, így ezúttal sem erre fogadnánk, hanem inkább a lapokra.

Szerencsére a korábbi meccsek alacsony lapszámainak köszönhetően ezen a meccsen is kisebbre húzták meg a határt a bukik, viszont a fentiek ismeretében szerintünk ezzel lehetőséget adtak egy jó kis fogadásra. Csapatonként 2-3 kártya ezen a meccsen nem vállalhatatlan, így ezzel a tippel szállunk csatába.

{"headTitle":"Skócia - Oroszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-06 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lapok száma 3.5 felett","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[2942023] 2019-09-06 20:45:00 Skócia - Oroszországx;
megosztom