EURO 2020

Ez történt a szlovák szorzókkal a felkészülési blama után

megosztom

Kevesebb, mint négy nap maradt a sorsdöntő Eb-selejtezőig, a montenegrói főpróba pedig nem sikerült valami jól.

Varga próbálja tüzelni a társakat. fotó: MLSZ

Csütörtökön a magyar labdarúgó-válogatott 2-1-es vereséget szenvedett Montenegró vendégeként a Podgoricában lejátszott felkészülési meccsen. Marco Rossi szövetségi kapitány csapata már a második percben vezetést szerzett Holender Filip találatával, a hazaiak viszont előbb a 32. percben Nebojsa Kosovic révén egyenlítettek, majd a győztes találatukat Stefan Mugosa szerezte 11-esből a 75. percben.
 

Tudtad? Ez volt Rossi 11 meccse a válogatott élén, eddigi mérlege 6 győzelem, 4 vereség és 1 döntetlen. A podgoricai kiruccanás volt az első barátságos meccsünk az olasz kapitány irányítása alatt.


A magyarok három újoncot avattak a kezdő Gazdag Dániel, illetve a csereként beállt Ferenczi János és Sigér Dávid révén, utóbbi lett az ezredik játékos, aki pályára lépett a nemzeti együttesben. (forrás: MLSZ)

{"headTitle":"MAGYARORSZÁG-Szlovákia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-09 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország","odds":"2.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Szlovákia","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Noha a vereség sosem esik jól, azért messzemenő következtetéseket nem vonhatunk le belőle. Egyrészt a meccs főleg a kísérletezésről szólt, amelyen közel sem a Szlovákia ellen várható összeállításban játszottunk, másrészt a döntetlen, ha lehet ilyet mondani fairebb eredmény lett volna, hiszen végig partiban voltunk a montenegróiakkal. 

Búslakodni tehát nem sok értelme lenne, főleg, hogy itt van a nyakunkon az év meccse, amelyet hétfő este 20:45-kor kezdünk a Groupama Aréna gyepén. Ahogy a közvéleményt, úgy a bukmékereket sem nagyon rengette meg a podgoricai fiaskó, így a szlovákok elleni oddsok szinte tökéletesen egy helyben maradtak.

Ezek alapján továbbra is mi vagyunk a sorsdöntő összecsapás enyhe favoritjai, de alapvetően teljesen háromesélyes a találkozó. A szorzók azonban a péntek esti Szlovákia-Horvátország fényében talán inkább elmozdulhatnak, mint a mi felkészülési alakításunk miatt.

Te mit gondolsz, reálisan vannak belőve az oddsok?

 
 

[2942207] 2019-09-09 20:45:00 Magyarország - Szlovákiax;
unibet
megosztom