Tenisz

Ez a legkézenfekvőbb tipp Nadal elődöntőjére?

 • Cesc18
megosztom

A spanyol klasszis könnyedén masírozhat át az olasz Matteo Berrettinin a US Open elődöntőjében.

Pénteken a férfiak elődöntős összecsapásaival folytatódik a küzdelem New Yorkban. Mind a négy versenyben lévő játékos hatalmas lehetőség előtt áll, hiszen Rafa Nadal egyre megközelítheti Roger Federert a Grand Slam győzelmek tekintetében, míg a többiek először juthatnak major tornán a döntőbe. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


A felső ágon Daniil Medvedev és Grigor Dimitrov feszül egymásnak, míg a tábla alsó felén Matteo Berrettini és Nadal. Előbbi csata ígér több izgalmakat, ám az orosz a sorozatterhelés miatt folyamatosan sérülésekkel bajlódik és fájdalomcsillapítókkal tud csak játszani. A két nap pihenő nagyon jól jöhetett Medvedevnek, de ebbe a meccsbe akkor sem szívesen nyúlunk bele, sokkal okosabb élőben fogadni rá.

Nadal nyolcadik US Open elődöntőjére készül. - Fotó: ATP

A másik elődöntőben elég egyértelműek az esélyek, amire az oddsok is szépen rávilágítanak, hiszen a spanyol továbbjutására mindössze 1.059-szeres pénzt fizet a    , míg az olasz bravúrgyőzelme 12.43-as oddson fogadható. 

Berrettini karrierje legjobb szereplését jegyzi a US Openen, de nem mondhatjuk azt, hogy bombameglepetésre lenne itt. Egyrészről, mert élete szezonját futja, másrészről Dominic Thiem ágán kapott helyet, ahonnan erősen benne volt a pakliban, hogy egy olyan játékos jusson el a négyig, akinek ez korábban még nem jött össze. 

Az olasznak ettől függetlenül egyáltalán nem volt könnyű útja, nem is tudott csak egy meccset háromban megoldani. A legkeményebb csatát a negyeddöntőben Gael Monfilsszal vívta, ami elment egészen döntő szett tie-breakig. 

A negyeddöntőben Nadalnak is meg kellett izzadnia, noha 3-0-ra tudott nyerni, de ahogyan azt megjósoltuk, pokolian nehéz dolga volt Diego Schwartzman ellen és majd 3 órát a pályán töltött. Ez volt az igazi teszt a mallorcai számára, könnyen lehet, hogy ennyire kemény meccse már nem is lesz a tornán.

pinnacle

Berrettini ugyanis nem ígérkezik túlságosan rágós falatnak. Szépen fejlődik az itáliai és jön előre, de a nagy hármas más szint. Wimbledonban a nyolcaddöntőben először találkozott karrierje során Roger Federerrel és a svájci szépen befűzte az oktatófilmet. Matteo a végén meg is köszönte a teniszleckét Rogernek...

Nem lennénk meglepve, ha ez is hasonlóan simán alakulna, nem érezzük ugyanis Berrettini játékában azt a pluszt, amivel zavarba hozhatná Nadalt. 

A spanyol pontosan tudja hogyan kell az ilyen meccseket lejátszani és abban biztosak lehetünk, hogy már az első szettben megpróbálja elvenni az olasz kedvét a játéktól.

Nem cifrázzuk túl a fogadási részét, egyszerűen behúzzuk Nadalra a 3-0-t.

{"headTitle":"Matteo Berrettini - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-07 00:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett Hendikep - Nadal -2.5","odds":"1.602","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. szeptember 5., Csütörtök 18:25

  Grand Slam | Matteo Berrettini-Rafael Nadal

  2019. szeptember 6., Péntek 22:00
  • Ország:USA
  • Fogadás típusa:Specális
  • Tipp:First Set Correct Score Group: Nadal 6-0, 6-1, 6-2
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:3.40
  • Eddig éri meg:3
  • Tét:4
  • INDOKLÁS:

   Én simázást várok a spanyoltól. Nem érzem Berrettiniben azt a pluszt amivel kárt tehet Nadalban. Az olasz Wimbledonban először találkozott Federerrel és kapott egy 6-1, 6-2, 6-2-t. Most Nadallal is előszöt néz majd farkasszemet élete első Grand Slam elődöntőjében, szerintem ez sem lesz sokkal szorosabb. Ilyen oddson nálam kihagyhatatlan, hogy Rafa mészárlást tart az első szettben.

  • Eredmény:

   6-7

megosztom