Magyar foci

Jó kis tippet találtunk Gera bemutatkozására

  • mr.blonde
megosztom

Gera Zoltán szövetségi kapitányként debütál este 18 órától a dániai Aalborgban. U21-es válogatottunk győzelme busásan fizet.

U21-es válogatottunk közel egy év után játszik ismét nemzetközi mérkőzést: a tavaly októberi, törökök ellen Eb-selejtező után pénteken lép ismét pályára, ezúttal már az 1998. január 1-je után született játékosokkal. A szakmai stáb is új, a mieink Gera Zoltán irányításával készülnek a 2021-es Európa-bajnokságra, melynek Magyarország társrendezője lesz, így csapatunknak nem kell selejtezőt vívnia a részvételért.

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

 

Az MLSZ beszámolója szerint a dán válogatott Európa élvonalába tartozik: az aalborgi mérkőzés házigazdái részt vettek az idei U21-es Eb-n, jelenlegi keretükből heten voltak tagjai az Európa-bajnokságot két győzelemmel és egy vereséggel záró együttesnek. Támadóik közül Jacob Bruun Larsen a Borussia Dortmund labdarúgója, és már tavaly is jelentős szerepet kapott a Bajnokok Ligájában és a Bundesligában, de szép jövő várhat például Andreas Olsenre is, aki nyáron igazolt a Bolognába, miután az előző idényben a góllövőlista második helyén végzett a dán élvonalban.

{"headTitle":"Dánia U21 - Magyarország U21","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dánia","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"6.34","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}

"Az út legelején járunk, nemrég kezdtük a közös munkát, az elsődleges célunk, hogy folyamatosan fejlődjön a játékunk. Nincs könnyű dolgunk, mert mindössze két edzésen tudtuk teljes létszámban gyakorolni azokat a taktikai elemeket, amiket szeretnék viszontlátni a pályán a dánokkal szemben, de nagyon várjuk a találkozót, szeretnénk egy jó mérkőzéssel elkezdeni a felkészülési mérkőzéseink sorozatát. Ellenfelünknél több olyan futballista is pályára léphet ellenünk, aki szerepelt az idei U21-es Európa-bajnokságon, róluk tudjuk, hogy nagyon jó játékosok. Csapatként kell jó teljesítményt nyújtanunk, egységes, fegyelmezett játékkal szeretnénk felvenni a versenyt a házigazdákkal" – fogalmazott Gera Zoltán.

Mire érdemes fogadni?

Ahogy már pedzegettük, bizony az oddsok alapján nem sok esélye van a magyar csapatnak. A dánok sikere 1.40-1.50 körül fizet, míg a mieink győzelme hatszoros szorzó környékén mozog. A Gera által elmondottak alapján ráadásul nem vitás, ez a csapat még távolról sincsen kész, míg a dánok azért előrébb tartanak és hát otthon is játszhatnak.

Éppen ezért számítunk arra, hogy az első félidőben még vélhetően döcögni fog a magyar csapat játéka és így a dánok juthatnak előnybe. Barátságos mérkőzésről lévén szó, a második játékrészben bizonyosan sok csere lesz, ez pedig gyakran széttöri a játékot.

{"headTitle":"Dánia U21 - Magyarország U21","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő gólok száma Dánia 0.5 felett","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
Borítókép: mlsz.hu
megosztom