Angol foci

Bankot robbanthatsz egy nővel a Premier League-ben

megosztom

Érdekes piacra bukkantunk az Unibeten, amelyben arra fogadhatunk, hogy a következő szezon végéig kikerül a gyengébbik nemből egy élvonalbeli menedzser.

Natalie Henderson a Newcastle akadémiájának útját egyengetik. fotó: Premier League Official

A női egyenjogúsági törekvések a labdarúgásban is felütötték fejüket. Egyrészt minden eddiginél nagyobb figyelmet kapnak a gyengébbik nem klub- és válogatott kiírásai. Másrészt immár a férfiak küzdelmein is egyre több hölggyel találkozhatunk - a legközelebbi példáért elég az augusztus 14-én megrendezett labdarúgó Európai Szuperkupa-mérkőzésig visszatekintenünk. A Liverpool-Chelsea összecsapásnak ugyanis Stéphanie Frappart személyében női játékvezetője volt.

Szerintem nincs sok különbség, mert a foci ugyanaz, legyen az női vagy férfi, csak az egyes csapatok közt vannak különbségek. A szabályok, a játék, minden ugyan az tehát ugyan azt fogom tenni, mint a női meccseken

- mondta a 35 éves Frappart, akit a média és a szakértők is körülrajongtak, miután remek munkát végzett. Példája nem egyedülálló, hiszen már például a német és a francia bajnokikon is előfordulnak női sípmesterek.

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


Azt is beláthatjuk, hogy immár idő kérdése, hogy a kispadon is tanyát verjenek a női trénerek, akikre hasonlóan igazak Frapport korábban idézett szavai. Minden ugyanaz, csupán a 'nem' különböző. Sarri távozásakor a Chelsea-nél már konkrétan szóba jött Emma Hayes neve, aki ugyan nem kapta meg a munkát, de általa még nagyobb nyilvánosságot kapott a kérdéskör - miért is ne lehetne női menedzsere egy férfi csapatnak?

Nos, ahogyan azt szeretett partnerirodánktól már megszokhattuk, a hasonló jövőbeli piacokra előszeretettel nyitnak piacokat. Akik pedig hisznek abban, hogy az imént említettek a 2020/21-es szezon vége előtt realitássá válnak, azok most pompás oddson fialtathatják ezzel a long-term fogadással pénzüket.

{"headTitle":"Lesz női manager a férfi Premier League-ben a 2020/21-es szezon végéig?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
megosztom