Felkészülés

Tippek a magyar válogatott meccsére

megosztom

Podgoricában lép pályára csütörtökön a magyar válogatott, a cél a szlovákok elleni selejtezőre való felkészülés.

Csütörtök este 20 óra 45 perctől láthatjuk, hogy mire mennek Marco Rossi fiai a házigazda Montenegró válogatottja ellen. Tekintve, hogy mindkét nemzeti csapatra néhány nappal később valódi tétmérkőzés vár, így aligha lesz vérre menő küzdelem ezen a találkozón, hiszen elsődlegesen a sérülések elkerülése valamint a taktikai elemek begyakorlása lesz a célkitűzés.

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

A magyar csapatból Nagy Ádám és Pátkai Máté biztosan hiányzik majd, hiszen mindkét játékos itthon maradt és nem utazott el a csapattal. Ahogy Marco Rossi belengette, bizonyosan szóhoz jutnak majd olyan futballisták is, akik nem számítanak alapembernek, de a kezdőcsapatot illetően érdemes úgy számolni, hogy azért a megszokottak arcokat küldi pályára az olasz mester.

A hazaiakról is ejtvén néhány szót, azt ki kell emelni, hogy nagyon nincs jó passzban Montenegró. A selejtezőcsoportjukban négy kör után utolsó helyen állnak Bulgáriával egyetemben és egyelőre még nem jött össze egy győzelem sem ebben az évben.

A Koszovó elleni selejtező meccs előtt a montenegrói szövetségi kapitány és két szerb születésű játékos halálos fenyegetéseket kapott Belgrádból, ezért valamennyien azonnal elhagyták a csapatot. A csütörtöki meccsen debütál majd a kispadon Faruk Hadzibegics kapitány, aki előzetesen elmondta, nincs túl sok elvárása a magyarok elleni meccsel kapcsolatban.

 

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodáknál teljesen háromesélyes a mérkőzés. Az biztos, hogy pokoli hangulatra nem kell számítani, hiszen Montenegróban maximum a tétmeccseket figyeli komolyabb számú közönség.

Az sem igazán kérdés, hogy a magyar csapat sokkal jobb passzban van. Egyrészt a selejtezőben mutatott eredményes játék komoly önbizalmat adhat a garnitúrának, másrészt Marco Rossi személyében végre megtaláltuk azt az embert, akire nagy szükségünk van.

Tudtad? Marco Rossival még nem játszottunk barátságos meccset

Akárhogy is nézzük, nem véletlen, hogy csökkenésnek indult a magyar válogatott szorzója. Az, hogy nem lesz igazi hazai pálya valamint, hogy új kapitánya - és jó pár hiányzója - van a hazaiaknak kevésbé teszi félelmetessé a dolgunkat.

Magyarország#hun-hungary#5

Ezzel együtt azt hangsúlyoznánk, hogy az eredmény nem igazán fontos, biztosak lehetünk benne, hogy Rossi is bedob olyan játékosokat a meccsbe, akiket egy éles Eb-selejtezőn mondjuk nem merne.

Ezzel együtt bizakodó vagyok a csapatot illetően és szerencsére ez az érzés néhol találkozik az értékkel is.

Legrosszabb esetben is egy döntetlen várok a fiúktól ezen a 90 percen, így ennek a fősodornak a mentén szemezgetnék a tippekből is.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Montenegró - Magyarország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-05 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Magyarország +0 AH","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Magyarország gólok száma 1 felett (AH)","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Magyarország 1 vagy 2 gólt szerez ","odds":"1.46","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lesz gól fejesből","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3017420] 2019-09-05 20:45:00 Montenegró - Magyarországx;
megosztom