EURO 2020

Mire fogadjunk az Azzurri meccsén? Ez a duplázó tipp jónak tűnik!

Mancini legénysége négy forduló után 100 százalékos, ezúttal pedig Örményországba látogat.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

Az egyre nagyobb figyelemnek örvendő Inter-középpályás, Stefano Sensi. fotó: Twitter

Az Eb-selejtezők ötödik fordulójának legkorábbi meccsén a J-csoport favoritja a jereváni Republican Stadionban lép pályára. A 18 órai kezdetű összecsapásnak természetesen toronymagas esélyesei az olaszok, de vajon tényleg nincs félnivalójuk a legutóbb Görögországban diadalmaskodó örmények ellen?

{"headTitle":"Örményország-Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Örményország","odds":"12.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"6.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Olaszország","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Mhitarjánék pocsékul, két vereséggel indították a kvalifikációs megmérettetést, ám Armen Gyulbudaghyants szövetségi kapitánynak talán sikerült időben felrázni fiait. A harmadik és negyedik körben ugyanis hat pontot hoztak el, utoljára ráadásul óriási underdogként diadalmaskodtak az athéni olimpiai stadion gyepén. Ezáltal az esélyük még nagyon is él a kijutásra, hiszen csak három pont a lemaradásuk a finnekkel szemben, bár látva az eddigi összképet, azt azért nehéz lenne feltételezni, hogy a sziporkázó olaszokkal partiban lesznek.

280399

Mancini a válogatott újjáépítését tűzte ki célul és ebben elé jó úton is halad. A mester az olaszoktól kicsit stílusidegen játékot próbálgat, mélyen játszó irányítókkal - Veratti, Jorginho, Sensi - próbálja átjátszani ellenfelei védelmét, továbbá labdavesztésnél agresszív letámadásra helyezi a hangsúlyt. Ennek eddig meg is lett szépen az eredménye - csapata 4/4 győzelmet jegyez az eddigi selejtezőkön és 13 lőtt góljára mindössze egy érkezett válaszként. 

Tudtad? A Pirlo-utódként kikiáltott 19 éves Tonali is elutazott a csapattal.

Nos, hiányzói ugyan lesznek az Azzurrinak, de még így is klasszisokkal erősebbek csütörtöki ellenfelénél. Az örményeknek minden bizodalma Mhitarjánban van és ugyan azt már bizonyították, hogy hasonló kaliberű csapatok ellen tudnak szép sikereket elérni otthon, ezúttal maximum a tisztes helytállás jöhet össze, ami szerintünk meg is lesz.

{"headTitle":"Örményország-Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Olaszország nyer + 4 gólnál kevesebb","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[2941970] 2019-09-05 18:00:00 Örményország - Olaszországx;