Olasz foci

Portugál-belga csata Itáliában? - Ronaldo ellen éri meg fogadni!

  • varin
megosztom

Ex-manchesteri gólvágók a topfavoritok, esélytelen a tavalyi gólkirály?

Két forduló elteltével egyetlen játékos áll három találattal a Serie A góllövőlistájának élén, a Sassuolo csatára, Domenico Berardi a Sampdoriának lőtt triójával foglalja el egyedül a tisztes pozíciót. A bukik azonban kétszereplős párbajnak ítélik az olasz topliga gólkirályi címéért folytatott harcot, vagy a Juventus vagy az Inter sztárja szerezheti meg az aranycipőt.

Fotó: SempreInter

Ez már csak azért is érdekes, mert két forduló után Cristiano Ronaldo "csak" egy gólnál tart, ráadásul nem kizárt, hogy még az elmúlt éveknél is simább pontvadászat vár ránk, ami azt eredményezheti, hogy CR7 a bajnokságban pihen majd rá a BL-re. Második helyen azt a Romelu Lukakut találjuk, aki úgy tűnik, nem küzd beilleszkedési problémákkal, két meccs alatt két gólt szerzett, gyorsan feledtetve a Párizsba igazoló Icardit.

A már említett Sassuolo-támadóra jelenleg 21 az odds, míg a futottak még kategóriában találjuk Zapatát, Higuaínt, Dzekót és Immobilét. Az általunk korábban 41-szeres oddson megtett argentin Lautaro Martínezre jelenleg 21-szeres a szorzó, két meccs alatt viszont csak egy gólt szerzett.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

A legérdekesebb szám viszont talán a Samp tavalyi gólkirályához, Fabio Quagliarellához fűződik, akitől nem várnak duplázást az irodák, hiszen 1000 forintra 26 ezer ütné a markunkat a címvédéssel.

{"headTitle":"Ki lesz az olasz gólkirály?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-15 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Romelu Lukaku","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Duvan Zapata","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Gonzalo Higauín","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
14290#00
megosztom