NFL

Kezdődik a tojáslabda-szezon - ez várható a hatharom.com-on idén

Kombik, single és speciális tippek, remélhetőleg a tavalyihoz hasonló eredményességgel.

Pénteken hajnalban véget vetünk a több, mint féléves böjtnek, a Chicago Bears-Green Bay Packers csúcsrangadóval kezdetét veszi a szezon. A hatharom.com ezúttal is bőséges repertoárral készül a szezonra, amelyben négy NFL-őrült is segédkezik. Ha pedig az eredmények olyanok lesznek, mint tavaly, csak elégedettek lehetünk.
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


Tavaly talán már hozzászokhattatok ahhoz, hogy nincs csütörtök, vasárnap és hétfő NFL-cikk nélkül, szerkesztőink és tippmestereink heti több ötlettel is várják majd ezúttal is az olvasókat.

De kikből is áll a legénység?

Immáron harmadik éve dolgozik közösen együtt az NFL-kombikon és tippeken oldalunk két szerkesztője, LuckyLuck és varin, akikhez hozzácsapódott nagelb és NitroHUN, a hatharom.com két törzsolvasója, akik NFL-szaktudásukkal és sportfogadás-szeretetükkel rengeteg pluszt tudnak adni a cikkekhez.

Így szerepeltünk tavaly

Sok okunk aligha lehet panaszkodni a tavalyi év kapcsán, hiszen a kvartett csodálatosan szerepelt a cikkekben leírt tippekkel.

Az előző NFL-szezon statisztikái
Tippek száma Felrakott egységek Profit ROI
48 236 +38.27 +16.21%

Hogyan juthatok hozzá a tippekhez idén?

Semmit sem változott a struktúra, vagyis a cikkekben leírt tippekről ezúttal is a Tippek aloldalunkon szerezhetsz a leggyorsabban tudomást. Ehhez nincs is más dolgod, mint a 63-Team Csapatsportok profilra feliratkozni, és amint jön egy tipp, te már kapod is róla az értesítést e-mailben, mindezt persze teljesen ingyen.

Mit csináljak, ha még több tippet akarok?

A Logibeten rengeteg NFL-fanatikus tippmester ötleteit találhatod meg, akik egész évben vadásznak majd a legjobb fogadásokra. Mindemellett frissen megnyílt Discord-szerverünkhöz is érdemes csatlakozni, hiszen a most már közel 500 tag tűkön ülve várja a péntek hajnalt és hogy elkezdődjön az a bizonyos 100 NFL-szezon!