Európa Liga

A bukik szerint a Fradi a leggyengébb csapat a 48 főtáblás közül

megosztom

Csúnyán lenézik az irodák a Ferencvárost, de vajon tényleg ennyire szörnyű a helyzet?

fotó: Twitter

Mint azt ahogyan mindenki tudja, a Ferencváros 15 év után újra nemzetközi kupában indulhat. Kevesebb, mint egy hete a litván bajnokon átverekedve magát került az Európa-liga főtáblájára a Fradi, ahol a CSZKA Moszkva, Espanyol, Ludogorec trió vár rá. Azt persze előre tudni lehetett, hogy nincs olyan számukra, hogy kellemes csoport, de amellett, hogy ezek sem könnyű ellenfelek, annyira nem is panaszkodhatunk. Pont ennek apropóján kértük ki a véleményeteket, hogy ti hogyan látjátok a Zöld Sasok továbbjutási esélyeit.

Hogy végez a Ferencváros az Európa-liga csoportkörében?x;

Szavazásunkon több mint félezer voksból az rajzolódott ki, hogy olvasóink döntő többsége nem hisz a Fradi továbbjutásában (78%). Csupán 18 százalék szerint csípik meg a második helyet, míg 40 százalék szerint alig kaparnak össze pár pontot a zöld-fehérek és utolsó helyen zárnak. 

Ez nagyjából összhangban van a bukikkal is, akiknél szintén elég lesújtó számokat találunk. Kezdjük azzal, hogy az első körben a Ferencváros óriási underdog lesz az Espanyol otthonában - a meccsen 1.33-at adnak jelenleg a hazaira. Ez még rendben is van, de ha a csoportkör várható kimenetelének piacát nézzük, akkor szembesülünk vele, hogy az egyenes kieséses szakaszba kerülés valóban nem tartozik a reális forgatókönyvek közé.

Az   szerint erre messze a Fradinak van a legkisebb esélye, top 2-be kerülésük jelenleg 4.50-et fizet. 

Kattints és fogadj az El-csoportkörre!

A továbbjutás tehát egyelőre szép álomnak tűnik, de aki mer nagyot álmodni annak is gyorsan le kell törnünk a derűlátását. A végső győztes piacán ugyanis azt láthatjuk, hogy a 48 csapat közül a Ferencvárost (holtversenyben a Dudelange-val) tartják a leggyengébb együttesnek a főtáblán - ha Rebrov-legénység valahogy megkaparintaná az El-serleget, akkor 1001-szeres pénzt kaszálhatnánk a   -ön. Az Unibet csak 36 együttest listáz erre az opcióra és a zöld-fehérekre nem is kínál oddsot. 

Szerinted mely csapatok gyengébbek a Fradinál az El-főtábláján?

 

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom