Bajnokok Ligája

Ha ezen a piacon eltalálod a győztest, nagyot kaszálsz

megosztom

Messi és Ronaldo a két favorit a BL gólkirályi címére, de a két zseni szorzója is nagyon magas.

Szeptember közepén elrajtol a labdarúgó Bajnokok Ligája, a sorsolásról és a végső győzelemre leginkább esélyes csapatokról pedig már korábban tanakodtunk.

Az Unibet jóvoltából most vetünk egy pillantást a gólkirályra kínált piacra. Nem meglepő módon az aranycipő első számú várománya a Messi - CR7 páros, előbbire hatszoros, utóbbira hétszeres szorzón lehet fogadásokat kötni.

Ebben semmi meglepő nincs, ugyanis a 2007/2008-as szezon óta minden évben ez a két játékos osztozott meg a gólkirályi címen.

Azonban idén jó esély van rá, hogy megszakadjon ez a sorozat. Egyrészt mind a két játékost foglalkoztató klub komoly csoportot kapott. A Barcelona az Inter, a Dortmund és a Slavia Praha, míg a Juventus az Atlético Madrid, a Leverkusen és a Lokomotiv Moszkvát kapta. Ez azért lehet érdekes, mert a korábbi évekkel ellentétben nem biztos, hogy a csoportkörök alatt megszórják magukat a spílerek és hát azt se felejtsük el, hogy mindketten már jócskán 30 felett járnak.

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

Az esélyesek között találunk még jó pár, már bizonyított klasszist is. Ott van például a csúcsformában játszó Robert Lewandowski és Sergio Agüero is, de Mo Salah vagy éppen Raheem Sterling nyeretésében is lehet fantázia.

Nyilván rengeteget nyom majd a latba, hogy milyen csapatok jutnak el a végelszámolásig - egy elődöntő valószínű kelleni fog hozzá - így elsősorban a topfavorit klubok ászaiból érdemes válogatni.

Akárhogy is nézzük, nem véletlenek ezek a magas oddsok, hiszen nagyon nehéz megmondani ki lehet a befutó. Egyben az is igaz, ha itt eltalálod a nyertes, biztosan busás haszonnal gazdagodsz meg májusban.

Szerinted ki lesz a befutó?

 

megosztom