Kézilabda

A gólokra fogadunk a Veszprém SEHA-nyitányán

megosztom

Megkezdi szereplését a SEHA Ligában a Telekom Veszprém, a bakonyiak az első meccsüket a Meskov Breszt otthonában játsszák.

Négy habkönnyű magyar bajnoki mérkőzés és győzelem után a szezon első igazi fokmérője következik a Veszprém számára, hiszen a SEHA Ligában egy régi ismerőssel, a Meskov Bresztel találkozik.

A fehérorosz bajnok évről évre erősebb kerettel operál és sztenderd Bajnokok Ligája-szereplőnek is mondhatja magát, hazai pályán pedig különösen veszélyes ellenfélnek nevezhető, a tavalyi szezonban például a BL-győztes Vardartól is pontot lopott. A BL-ben a legjobb 16-ig menetelt, a SEHA.-ban pedig eljutott a FinalFourba is.

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


A bukmékereknél ennek ellenére egyértelműen a Veszprém a favorit. Ennek egyik oka lehet, hogy a nyáron alapos változáson ment keresztül a Breszt csapata: nyolc távozó helyét, hét érkezővel töltötték fel. Az érkezők között megtalálható Branko Kankaras, Jaka Malus, William Accambray, Mikita Vailupau, Daniel Andrejew, Nemanja Obradovic és Marko Panic. Távozott a klubtól Sime Ivic, Vid Poteko, Pavel Horák, Petar Djordjic, Dzianis Rutenka és Siarhei Shylovic, Andrei Yashcanka a  és Valiantsin Kuran.

Első ránézésre ez nem akármilyen változás, így nagy kérdés, hogy a barátságos meccsek alatt mennyire sikerült összerázódnia a csapatnak.

"A meccs nagyon nehéz lesz, mivel a Bresztnek az elmúlt években mindig erős csapata volt. Remek játékosokkal vannak tele, akik hatalmas SEHA Liga és Bajnokok Ligája tapasztalattal rendelkeznek. A csapat kicserélődött, és az edzőjük is új. Ismerem Raul Alonsot, aki remek eredményeket ért el Ausztriában is. A találkozó kemény lesz, és az, hogy idegenben játsszunk, csak még nehezebbé teszi. Mind a nevezett 16 játékosunk top formában van, és készen állunk harcolni a győzelemért, ahogyan mindig is" - nyilatkozta David Davis vezető edző a veszprémiek honlapjának.

Fotó: handballveszprem.hu

Mire érdemes fogadni?

A szezon első komoly tétmeccse lévén nagyon nehéz belőni, hogy pontosan milyen találkozóra is számíthatunk. A két csapat igen sokszor játszott egymással az elmúlt években, de nagyon változatos a végeredmények alakulása.

Tekintve, hogy két spanyol edző feszül egymásnak a kispadokon, így számolhatunk azzal, hogy a védekezésre komoly hangsúlyt fektetnek a csapatok. Nyilván mindkét csapat szeretne gyors gólokat is szerezni, de a spanyol iskolára jellemző a precíz támadásvezetés is

A hendikephatárokra most még nem mernénk fogadni, mert a +/-3,5 gólos line-ban nem nagyon látunk értéket, így a gólok számára lőnénk inkább, ahol inkább az under felé húz az eszünk.

Az 57 gól ugyan nem túl magas egy Veszprém-szintű csapatnak, de a Meskov minden bizonnyal lassítani fogja a játékot, ami kedvezhet a tippnek. Azt se felejtsük, hogy a szezon elején járunk, mindkét oldalon még csiszolni kell a játékon is, így a hibák is jöhetnek szép számmal. Nálunk ez a meccs inkább under.

{"headTitle":"Meskov Breszt - Veszprém ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-03 17:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 56.5 alatt","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
megosztom