EURO 2020

Kis memóriafrissítés - így állnak az Eb-selejtezőcsoportunk oddsai

megosztom

Vészesen közelít a Szlovákia elleni sorsdöntő meccs, de sokan lehet már azt is elfelejtették, hogyan állunk.

fotó: MLSZ Twitter

A Montenegró elleni csütörtöki felkészülési mérkőzésre és a szlovákok elleni, jövő hétfői Európa-bajnoki selejtezőre készülő férfi A-válogatott tagjai megkezdték a közös munkát Telkiben. Fiainkra tehát  kulcsfontosságú Eb-selejtező vár jövő hétfőn a szlovákok ellen, de előtte még egy felkészülési meccsen is pályára lép a csapat csütörtökön Podgoricában, a házigazda Montenegró ellen. 

A ferencvárosi Varga Roland is optimistán, friss sikerélményekkel a tarsolyában érkezett Telkibe, csütörtökön ugyanis csapatával kiharcolta az Európa-liga főtáblájára jutást. A támadó öröme akkor válna teljessé, ha jövő hétfőn is győzelmet ünnepelhetne a Groupama Arénában.

Nem a tavaszi, nagyszombati mérkőzésből indulnék ki a szlovákok elleni összecsapás esélyei kapcsán.

A Szlovákiában rendezett selejtező idejében még az út elején jártunk, azóta még jobban összekovácsolódott a közösség, és úgy gondolom, sokat fejlődött a játékunk. A Ferencvárossal csütörtökön elért sikert követően óriási élmény lenne, ha jövő hétfőn is győzelmet ünnepelhetnék a Groupama Arénában." - fogalmazott Varga Roland. (forrás: MLSZ)

Szerinted kijut Magyarország a 2020-as Eb-re?x;
280443

Az önbizalommal tehát jelenleg nincs baj, hiszen jelenleg három ponttal elléptünk az üldözőktől. Ez még úgy is parádés, hogy mi egy meccsel többet játszottunk a kijutáshoz szintén komoly reményeket fűző horvát-szlovák-walesi triónál. A szeptemberi folytatást ennek fényében már favoritként várjuk, hiszen a bukik szerint Horvátország mellett mi vagyunk a legesélyesebbek arra, hogy megcsípjük a csoport első két helyét.

EURO 2020 selejtezők - Első két helyen végez a csoportban    
  igen nem
Horvátország 1.071 10.00
MAGYARORSZÁG 2.37 1.57
Szlovákia 2.50 1.53
Wales 2.50 1.53

A számok alapján ugyan tényleg enyhe favoritok vagyunk, de a magyar-walesi-szlovák trióból valójában bárki elcsípheti még a Eb-szereplést érő második helyet. Két dolog tűnik biztosnak kvartettünkkel kapcsolatban - az egyik, hogy Azerbajdzsán biztosan elhullik, míg a világbajnoki ezüstérmes horvátok fix résztvevői lesznek a 2020-as Európa-bajnokságnak.

{"headTitle":"Top2-ben lesz a csoportkör végén / E-csoport (2020-as Eb-selejtező)","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-19 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Horvátország","odds":"1.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Szlovákia","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Wales","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Azerbajdzsán","odds":"251.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
Te mit gondolsz, jogosan vagyunk favoritjai a kijutásnak?

 
 

[2942207] 2019-09-09 20:45:00 Magyarország - Szlovákiax;
unibet
MLSZ
megosztom