Sportfogadás

Ezzel a bónusszal próbáljuk kimaxolni az NFL-szezont!

megosztom

Nyerj akár 50 százalékkal többet amerikai és kanadai mérkőzésekre tett gyűjtőivel.

Javában zajlik az MLB-szezon, múlt hétvégén elrajtolt az egyetemi foci új idénye is, péntek hajnalban pedig az NFL-ben is megkezdődnek a küzdelmek a Lombardi-trófeáért, így egy kifejezetten erős időszak következik, amikor megéri meglovagolni a    amerikai sportokra kihegyezett promócióját. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


Miről is van szó?

Tegyél egy 2 vagy több választásból álló mérkőzés előtti parlay (gyűjtő) fogadást az NFL / NCAAF / CFL / NBA / WNBA / NCAAB / MLB / NHL bajnokságokra a következő 2 esélyes piacokon: Hendikep (Spread/Run Line/Puck Line), Játék összesített, 1. félidő pont hendikep, 2. félidő pont hendikep, 1. félidő összesített, 2. félidő összesített és Győztes (Money Line).

Amennyiben a fogadásod sikeres, 5-50% bónuszt adnak hozzá a nyereségedhez. A bónusz értéke a választások számától függ.

A bónuszt készpénzként fizetik ki, kvázi nincs megforgatási követelménye, akár azonnal kiutalható!

Két meccsből álló gyűjtő esetén 5% bónuszt írnak jóvá, míg a maximum 50% 12 meccsel érhető el. 
 

>>> Ha nincs még bet365-számlád, akkor kattints ide a regisztrációhoz és markold fel az iroda 15.000 HUF értékű fogadási kreditjét <<<

Fő részvételi szabályok:

  • A megszerezhető bónusz maximális értéke 100.000£ (vagy ennek megfelelő valuta).
  • Ez a bónusz nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel, a bónuszt a fennmaradó aktív tét alapján számoljuk ki.
  • Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak, a bónuszt az új tét alapján számítjuk ki. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adnak hozzá a szelvényhez vagy módosítanak, a bónusz már nem lesz érvényes.
  • A Parlay bónusz nem érvényes a további piacok elnevezésű hendikep/spread/összesített piacokra tett fogadásokra, a fogadási kreditekkel leadott fogadásokra, a fix szorzós Parlay Card, Teaser vagy bónuszokat (pl. Lucky 15, Lucky 31, stb.) tartalmazó kombinált fogadásokra.
bet365

 

megosztom