Extra

Nagy terveket szövöget varin az élő tippekkel - interjú

megosztom

8-10%-os ROI-t tűzött ki varin célnak az élő tippekre. Íme a legfontosabb tudnivalók!

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

Hétfőn végre elindult az élő tippadás lehetősége a logibetes tippmesterek számára, egy hónapig bárki ingyenesen megkaphatja a legjobb live tippeket a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén. Az élő tippadás egyik "szószólója" nem titkoltan szerkesztőnk, varin volt, aki most röviden elmeséli, mi is várható tőle a Discordon és miért szereti a live beteket.

Ha egyetlen érvet kellene mondanod az élő tippek mellett a pre ellenében, mi lenne az?

Varin: Hát, ez egy nehéz kérdés, természetesen mindkettőnek megvannak a maga előnyei. Szerintem az élő tippadáshoz nem kell akkora rutin és tapasztalat, mint a pre-bettinghez, hiszen ott csak értékelni kell a látottakat, míg ha valaki a meccs előtt fogad, akkor annak a "jövőt kell megjósolnia".

Ezzel együtt persze nem könnyű terep az élő fogadás sem, és bizony rengeteg befektetett munkát igényel ez is. Van, hogy meccseket néz végig az ember úgy, hogy nem születnek tippek, míg máskor egy 90 perces focimeccs 3-4 ötletet is szül.

Mindent összevetve viszont a live tippadás legnagyobb pro faktora az elhibázott oddsok.

Rengetegszer rosszul, vagy egyáltalán nem változtatnak az oddsokon bizonyos történések hatására, amit nagyon könnyű kihasználni, ha éberek vagyunk. Epic példa erre a Dorog-Vasas meccs, amelyen Griezmann kollégám kaszált durván.

Kiváló hónapokat tudhatsz magad mögött a Logibeten. Hasonló mennyiségű és minőségű tippekre számíthatunk live-ban is?

Varin: Természetesen itt azért óvatosabb leszek, hiszen főleg arra szeretek fogadni, amit nézek is, így semmiképpen sem várható havi több száz ötlet. De azt nem tagadom, hogy számomra mindig kifizetődőbb volt az élő tippelés, mint a meccsek előtti fogadás, így nagyon bizakodó vagyok az eredményeket illetően.

Kitűztem magam elé hosszútávon egy 8-10%-os ROI-t az élő tippekre, ez lebeg a szemem előtt.

Mikre várhatunk elsősorban tippet tőled és mikor?

Varin: Igazából többségében azokra, amikre a Logibeten is adok fel tippeket, vagyis preferálni fogom a magyar és az olasz focit, a Championshipet, illetve akadnak majd szép számmal tenisztippek is. Egy NB II-es forduló, amikor egyszerre van 8-10 meccs, na, az igazán lendületes és izgalmas is lehet.

Ami a mikor részét illeti, a közhiedelemmel ellentétben szoktam én is aludni, illetve igyekszem figyelembe venni az előfizetők és tagok érdekeit is, emiatt 23 óra után már nemigen publikálok semmit sem, valamint igyekszem előre szólni, hogy melyek azok a kiemelt események, amelyekre tipp érkezhet.

>> Érdekelnek varin ingyenes tippjei! <<

megosztom