Sportműsor

Kezdődik az NFL, folytatódnak az Eb-selejtezők!

megosztom

Mutatjuk, mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hétköznapokon.

Labdarúgás

A klubfoci a válogatott mérkőzések végett kéthetes szünetre vonul, de hétfőn még megrendezésre kerül egy NB II-es találkozó, méghozzá egy igen pikáns ütközet a Győr-Vasas.

Csütörtöktől folytatódnak az Eb-selejtezők, amikor is az Örményország-Olaszország, a Románia-Spanyolország és a Németország-Hollandia összecsapásokra lesz érdemes figyelni. A magyar válogatott ugyan szabadnapos lesz, de a csoportunkban Szlovákia-Horvátország és Wales-Azerbajdzsán ütközeteket rendeznek pénteken.

Az Eb-selejtezők mellett a barátságos válogatott mérkőzésekre (többek közt Chile-Argentína és Brazília-Kolumbia ütközeteket rendeznek), az afrikai és ázsiai vb-selejtezőkre lesz érdemes figyelni és fogadni.

A mérkőzések többségével kapcsolatosan beharangozókkal és tippekkel jelentkezünk!

  • Győr-Vasas, M4 Sport, hétfő 20:00
  • Eb-selejtezők, Sport TV
bet365

 

Egyéb sportok

A hétvégén elstartolt, kínai kosárlabda világbajnokság folytatódik, hétközben csoportmérkőzések kerülnek terítékre.

A kézilabda világában minden valamire való ligában pattog már a labda, a női NB I-ben Ferencváros-MTK, míg a SEHA Ligában Meskov Breszt-Veszprém meccset rendeznek hétközben.

A teniszezőknél a második hét kezdődik az idei utolsó Grand Slamen, vagyis a US Open, így az előttünk álló napokban el leszünk árasztva tippekkel a tornával kapcsolatosan!

Mindezen túl pedig kezdődik az NFL 100. szezonja, méghozzá óriási derbivel, hiszen péntek hajnalban a Chicago Bears a Green Bay Pakcers együttesét fogadja! A meccsel és az egész szezonnal kapcsolatosan beharangozóval jelentkezünk a héten!

  • US Open az Eurosport csatornáin
  • NB I-es kézilabda közvetítések az M4 Sporton
  • SEHA Liga közvetítések a Spíler TV-n
  • Chicago Bears-Green Bay Packers, Sport TV2, péntek 02:20

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?
megosztom