Tenisz

Egy 3.75-ös oddsra megyünk rá Zverev meccsén - napi tippek a US Openre

  • Cesc18
megosztom

Hétfőn az uraknál az alsó ágon is fény derül a negyeddöntős párosításokra a US Openen.

A játéknap slágermeccse Marin Cilic és Rafael Nadal ütközete, ám fogadás szempontjából sokkal izgalmasabb a 6. kiemelt Alexander Zverev és a 20. Diego Schwartzman nyolcaddöntője. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Diego Schwartzman","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-02 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zverev jut tovább","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Schwartzman jut tovább","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Mint látható, a bukmékereknél közel azonos pénzt fizet a továbbjutásuk, igaz, az oddsmesterek alapból úgy gondolták, hogy Zverev az esélyesebb és például a bet365 1.72-vel dobta piacra. A fogadók viszont közelebb hozták a számokat egymáshoz és könnyen lehet, hogy a kezdésre már 50-50 lesz ez a párharc. 

Nem véletlen, hogy a fogadók Schwartzman felé húznak, ugyanis a kis argentin meggyőző formát mutatott az első héten és játszi könnyedséggel vette az akadályokat, 

míg a német két döntő szettes csatába is bonyolódott és közel dupla annyi időt töltött a pályán. 

Zverev első US Open nyolcaddöntőjére készül. - Fotó: ATP

Zverev hozza a szokásos Grand Slam-formáját, avagy egyáltalán nem játszik rosszul, viszont képtelen három szettekben nyerni. Tény, hogy kellemetlen ellenfeleket kapott, ugyanakkor eddig kiemelt játékossal nem találkozott, kvázi top 10-esként illett volna ezt az utat egyszerűbben megoldania. 

De így sem lehet elégedetlen, hiszen New Yorkban pályafutása során először jutott el a legjobb 16-ig. És közel sem biztos, hogy itt ér véget a menetelése, miután Schwartzman sem egy verhetetlen ellenfél számára, igaz, könnyű falatnak sem éppen nevezhető. 

bet365

Mire fogadjunk?

Zverev az első szervái mögött könnyedén nyerheti a pontokat, a másodikok után viszont komoly bajba kerülhet. Az egész tornán szenvedett, ha második szervára kényszerült, Schwartzman pedig jobban fogad, mint az eddigi ellenfelei. A mérkőzés egyik kulcsa tehát az lesz, hogy Zverev milyen százalékban tudja behozni az elsőket. 

Egy gyorsabb meccsre sem ártana törekednie a németnek, hiszen egy újabb öt szettes derbi nem az ő malmára hajtja a vizet. Noha nem voltak eddig fizikális problémái, de a pályán eltöltött dupla annyi idő a második héten már éreztetheti a hatását 3-4 óra játék után. 

Inkább az argentin oldalán van az érték, aki ráadásul kifejezetten szereti az ilyen meccseket a Grand Slameken és ne felejtsük el, hogy ellentétben Zverevvel, Schwartzman játszott már negyeddöntőt is a US Openen. 

{"headTitle":"Alexander Zverev - Diego Schwartzman","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-02 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Schwartzman nyer és 39.5 játék felett","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom