Spanyol foci

A múlt alapján (is) megérheti ez a 8-szoros szorzó

  • ivan
megosztom

Újabb meccset nyert meg a hétvégén az Atlético Madrid, így már csak egyetlen hibátlan csapat maradt a La Ligában. Simeone szerint nem áll készen az Atlético a bajnoki címre, de mikor utoljára 3/3-mal kezdtek, akkor megnyerték az aranyat.

Drámai körülmények között, 0-2-s hátrányból fordítva, egy hajrágóllal nyerte meg vasárnapi bajnokiját az Eibar ellen az Atlético Madrid, amely így a La Liga egyetlen százszázalékos csapataként 9 ponttal vezeti a bajnokságot.

A Matracosok utoljára a 2013/14-es szezonban tudták három győzelemmel kezdeni a bajnokságot és akkor meg is nyerték a sorozatot.

Érthetően nagy most a bizakodás a Wanda Metropolitano környékén, főleg azért is, mert a két fő rivális egyelőre még a 'nyári álmát' alussza. Az Atlético előnye a városi rivális Real Madriddal szemben négy, a címvédő Barcelonával szemben pedig öt pont.

Simeone szerint nincs sanszunk - lehet, hogy csak blöfföl?

A fentiek ellenére azonban Diego Simeone egyáltalán nem tartja esélyesnek csapatát. Az argentin tréner szerint az, hogy a nyáron rengeteg érkező-távozó volt a keretben olyan nehézségeket okozhat, amelyek most még nem láthat senki sem.

"Sok új játékosnak kell még megtanulnia használni a játékrendszerünket, sokat kell dolgoznunk és nyerni, nyerni és nyernünk kell. Három új védőnk lett erre az idényre, összesen nyolcan távoztak és nyolcan érkeztek, ami nagy felelősséget helyez a vállaimra. Mindenki nagyon izgatott most, de nyugodtnak kell maradnunk és dolgozunk kell tovább" - hűtötte le a kedélyeket Simeone az Eibar legyőzését követő sajtótájékoztatón.

Ahogy arra már a múlt is héten is rámutattunk, az oddsmesterek egyelőre osztják Simeone nézeteit és nem igazán hajlandóak komolyan számításba venni az Atléticót.

A bet365-nél a végső győzelemre kínált szorzók terén továbbra is toronymagas favorit a Barcelona, amely a hétvégén az újonc Osasuna otthonában mindössze egy döntetlenre volt képes. A katalánok mögött viszonylag lemaradva következik a Real Madrid, majd nyolcszoros szorzóért az Atlético.

Az biztos, hogy a kéthetes válogatott szünet miatt most lesz ideje a csapatoknak rendezni a sorokat, a sérüléssel bajlódó klasszisok közül is összekaphatják magukat jó páran. De az biztos, hogy az Atlético Madridnak jók a kilátásai.

 

Szerinted reálisak a La Liga szorzói?

 

 

 

 

{"headTitle":"Spanyol bajnokság 2019/2020 - Végső győztes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atlético Madrid ","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
299432
megosztom