Kézilabda

Ez a legjobb tipp az NB I rangadójára!

megosztom

Már az első fordulóban igen komoly rangadót rendeznek a női kézilabda NB I-ben, a Győr a Siófok együttesét fogadja.

Nze Minko ezúttal már győri mezben lép pályára a rangadón. - Fotó: Facebook

Csütörtökön startolt el a női kézilabda NB I-es bajnokság 2019-2020-as szezonja, az első igazi rangadóra pedig már vasárnap sor kerül, amikor is a Győr a Siófok gárdáját fogadja.

A zöld-fehérek az elmúlt évben mindent megnyertek, amit lehetett (NB I, Magyar Kupa, Bajnokok Ligája), mégis a nyáron átalakult együttesük. Távozott ugyanis Groot, Mörk, Tomori és Pintea, viszont az érkező oldalon olyan neveket találhatunk, mint Kurtovic, Nze Minko, Katarina Bulatovics, Faluvégi vagy Edwige, vagyis kijelenthető, hogy

az ETO erősebb lett, mint volt.

 

 

 

 

Danyi Gábor együttese egy felkészülési meccset leszámítva az összeset behúzta, továbbra is gőzerővel tolja a tempókézilabdát, ennek, illetve a keret mélységének és minőségének köszönhetően sem itthon, sem a világon nincs párja a gárdának.

unibet

Ami a vendégeket illeti, a Siófok a Győrhöz hasonlóan tavaly remekelt, hiszen az NB I-ben a bronzérmet szerezte meg, míg az EHF-kupát behúzta. A keret jelentősen átalakult, hiszen Perianu, Dedu, Nze Minko, Hmirova, González és Elghaoui is távozott, míg érkező oldalon Hársfalvi, Tomori, Pena, Solas, Szikora és Niombla neve olvasható.

Szerintünk a Balaton-partiak picit gyengültek, ráadásul azért idő kell ahhoz, hogy ennyi új játékos beépüljön Tor Odvar Moen csapatába. Igaz, a Siófok valamennyi edzőmeccsét behúzta, viszont olyan kaliberű együttessel, mint a Győr, nem találkozott.

Noha a győrieknél Knedlíková sérülés miatt biztosan kimarad és Amorim játéka is kérdéses, a még így is lényegesen minőségibb keret, illetve a hazai pálya előnye miatt úgy véljük, hogy az elmúlt szezonhoz hasonlóan az ETO újfent megcsinálja a bukmékerek által kínált hendikepet a Siófok ellen, és magabiztos győzelemmel kezdi a bajnokságot.

{"headTitle":"Győr - Siófok","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-01 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr -5,5","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom