Tenisz

Szett overrel próbálkozunk a balhés ausztrál meccsén - napi tippek a US Openre

  • Cesc18
megosztom

Maratoni hosszúságú csatát hozhat Andrey Rublev és Nick Kyrgios ütközete a US Open harmadik körében.

Szombaton pont kerül a harmadik körös küzdelmek végére New Yorkban. Az uraknál az alsó ági összecsapások lesznek terítéken, melyek közül Andrey Rublev és Nick Kyrgios ütközete ígérkezik az egyik legizgalmasabbnak. 

{"headTitle":"Andrey Rublev - Nick Kyrgios","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-31 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rublev nyer","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kyrgios nyer","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A show és a balhé garantált, ha az ausztrál pályára lép. Cincinnatiben nagyon csúnyán kihúzta a gyufát Kyrgios az ATP-nél, az újabb eltiltás is benne van a pakliban. Mindenesetre most még játszhat, a US Openig ugyanis nem született döntés az ügyében. 

Nicket persze pont nem érdekli, hogy eltilthatják, New Yorkban is beszólogatott és nem tudta türtőztetni magát a Steve Johnson elleni nyitómeccsén sem. 

Hogy valami jót is mondjuk azonban az ausztrálról, Wimbledon óta kifejezetten biztató a formája és összességében a hozzáállása is olyan, mint aki nyerni akar. Igen, ezt nála ki kell emelni...

Kyrgios soha nem elégedett a bírók munkájával. - Fotó: ATP

Erről az ágról akár az elődöntő is összejöhetne Kyrgiosnak, hiszen a nagy hármas nem ebben a negyedben van. 

Ugyanakkor ugyanez a terve Rublevnek is, aki a nyáron szintén nagyszerű formába lendült és New Yorkba titkos esélyesként érkezett. A sorsolással nem volt szerencséje, hiszen az első körben megkapta Stefanos Tsitsipast. Az orosz azonban nem ijedt meg a feladattól és négy szoros szettben búcsúztatta a 8. kiemeltet. 

bet365

Mire fogadjunk?

Nagy kérdés lesz, hogy Rublev hogyan viseli majd el Kyrgiost, aki a viselkedésével képes kikészíteni az ellenfelei. Amilyen formában van az orosz valószínűleg nem lesz könnyű kizökkenteni. 

Ha mindketten a nyáron mutatott játékukat hozzák, akkor ez egy borzasztó kiélezett csatának ígérkezik. Az első szervájuk parádésan működik, így viszonylag kevés brékkel és szoros szettekkel kalkulálhatunk. 

Az ausztrál mindig egy terített betli, de ezeket a NextGen-párharcokat általában komolyan szokta venni és az utóbbi időben tényleg az volt rá a jellemző, hogy nyerni akart. 

A bukik is minimum négy szettben gondolkoznak, hiszen 40.5-nél húzták meg a játékok számát. 

{"headTitle":"Andrey Rublev - Nick Kyrgios","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-31 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Egyenes szettekben nyer? Nem","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

megosztom