Premier League

Nem agyaltuk túl, ez a legbiztosabb kombi a hétvégi angol fordulóból

  • Tomihmv
megosztom

Két mérkőzésre tippeltünk a Premier League negyedik fordulójának szombati játéknapján.

A Chelsea megint egy újonccal játszik. - Fotó: Twitter

Nyolc mérkőzést rendeznek a Premier League negyedik fordulójában szombaton, melyek közül két találkozóra, nevezetesen a Chelsea-Sheffield United és a Burnley-Liverpool meccsekre fogadunk.

Kezdjük az előbbivel. A Chelsea az elmúlt hétvégén végre valahára begyűjtötte első győzelmét Lampard irányítása alatt, vagyis átszakadt a gát a csapatnál. A Kékek az újonc Norwich otthonában tudtak nyerni, és most szombaton ismét egy frissen feljutott együttessel, a Sheffield Uniteddel csapnak össze.

Az elmúlt héttel ellentétben ezúttal hazai pályán viaskodnak majd Lampard fiai, vagyis kötelező győzelem előtt állnak. A sikerre egyébként is nagy szüksége van a Chelsea-nek, hiszen ha két diadallal vonulhatna szünetre, akkor az komoly lökést adhatna a folytatásra.

A hazai sikerre pedig minden esély megvan, hiszen a Sheffield messze a leggyengébb csapat a bajnokságban, és noha már négy pontja is van, a hétvégén látszott, hogy ha egy minőségi együttessel csatázik, akkor számára nem sok babér teremhet a bajnokságban.

Kár is ezt túlagyalni, ez egy olyan meccs a Chelsea számára, ahol csak és kizárólag a győzelem, abból is a magabiztosabbik fajta az elfogadható tőle. 

unibet

A kombink másik találkozója a Burnley-Liverpool ütközet. A hazaiak a Southampton ellen aratott sikert követően egy vereséget és egy remit tudnak felmutatni, igaz az Arsenal és a Wolves otthonába látogattak az elmúlt hetekben és igen csak megnehezítették az ellenfeleik dolgát. Szombaton azonban még nehezebb feladat vár rájuk, hiszen a bajnokság egyik favoritja, az egyetlen százszázalékos csapat, a Liverpool látogat a Turf Moorra.

A Vörösök egyre magabiztosabbak, a Norwich és a Southampton után az Arsenalt is elintézték, utóbbi csapatot méghozzá egy nagyon sima meccsen. Ettől függetlenül nem lesz ez egyszerű menet a számukra a szombati kirándulás, ám ahhoz, hogy céljaikat elérjék az ilyen típusú meccseken nem hibázhatnak a bajnokságban.

Mivel a szezon elején vagyunk, komoly hiányzója nincs a Liverpoolnak, ráadásul kéthetes szünet jön a fordulót követően, úgy véljük, hogy Klopp csapata a hétvégén követően is százszázalékos maradhat a Premier League-ben.

{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-31 16:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.77","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Chelsea - Sheffield United // Chelsea","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Burnley - Liverpool // Liverpool","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom