Olasz foci

Sarri a Napoli, Ancelotti a Juve ellen - hol van a value a hét rangadóján?

  • varin

Az ex-vezetőedzők csatájában a Juve a favorit, mégpedig nem is véletlenül. Nyeressük az Öreg Hölgyet?

Szombaton következik az elmúlt években barokkos túlzásként aranycsataként aposztrofált Juventus-Napoli mérkőzés őszi párharca, összecsap tehát a tavalyi arany- és ezüstérmes. A valóság viszont lényegesen nagyobb különbségről árulkodik a két csapat között, mint egy pozíció, emiatt pedig nyugodtan nevezhetjük a Juvét a rangadó egyértelmű favoritjának.

{"headTitle":"Juventus-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-31 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Napoli","odds":"4.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Igen pikáns 90 perc vár ránk viszont, ez nem is kérdés. Maurizio Sarri ugyanis először vezetheti új csapatát korábbi, a Napoli ellen, márpedig ha van klub, amelyet gyűlölnek délen, az a Juventus. A 60 éves mester körül egyébként is forrnak kicsit az indulatok, hiszen sikerült ugyan győzelemmel kezdenie a szezont az Öreg Hölgynek, ezt mégis Sarri nélkül tették. 

No nem azért haragudtak meg Torinóban Sarrira, mert influenzás lett, hanem mert orvosi tanács ellenére is folytatta a cigarettázást a kezelés ideje alatt, ezzel pedig kivívta klubja ellenszenvét. Ez persze csak egy lényegtelen malőr, amennyiben Sarrival sikerül jó szezont futnia a Juventusnak, alighanem bagózhat a mester látástól vakulásig.

A Napoli elleni hazai nyitómeccsen egyértelműen favoritnak számít a címvédő, és nem csak azért, mert tavaly oda-vissza nyerni tudtak Ronaldóék. A Napoli nem mondható jelenleg nagyon meggyőző csapatnak, Firenzében például három gólt kapni még úgy sem ildomos, hogy erre néggyel válaszoltak Mertensék.

Már az előkészületi meccsek alapján sem tűnt stabilnak a Napoli bekksora, a Beneventótól kettő, a Cremonesétől három gólt kaptak, míg a Barcától 180 perc alatt hatot.

Ronaldóban minden bizonnyal ég a bizonyítási vágy, ahogy a Parmában kezdő Higuaínban is. Mindezek fényében majdnem duplázós oddsért erre a Juventusra nyugodt szívvel teszünk pénzt a forduló rangadóján.

{"headTitle":"Juventus-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-31 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3135440] 2019-08-31 20:45:00 Juventus - SSC Napolix;