NB I

Bő háromszoros oddson fogadunk a Vidire

  • Tomihmv
megosztom

Minden jel arra mutat, hogy a fehérvári csapat százszázalékos mérleggel vonulhat a kéthetes szünetre.

Ötből öttel vonulhat szünetre a Fehérvár. - Fotó: molfehervarfc.hu

A jövő héten válogatott mérkőzéseket rendeznek, így az NB I-ben is beiktatnak egy kisebb, kéthetes szünetet. Ezelőtt viszont még a hétvégén megrendezésre kerül az ötödik forduló, a szombati játéknapon pedig a Fehérvár-Kisvárda ütközetre fogadunk.

A hazaiak ugyan az Európa Ligából idő előtt, hatalmas égést követően búcsúztak, ám azóta megemberelték magukat, és a bajnokságban eddig százszázalékosak. Négyből négyet nyert Marko Nikolics együttese az NB I-ben, a Kaposvár, a Puskás Akadémia, a Diósgyőr és legutóbb a Paks is fejet hajtott a csapatnak.

A gárda tehát remek formában van, különösen a támadósor, hiszen valamennyi meccsén legalább két gólt mindig rúgott a Vidi. Különösen Futács Márkó van elemében, aki öt gólt szerzett, de Armin Hodzic négy találata is szép teljesítmény. A védekezésre sem lehet különösebb panasza Nikolics mesternek, ám hazai pályán eddig mindig kapott gólt a Fehérvár, ami azért jelzésértékű.

unibet

Ami a vendégeket illeti, a Kisvárda is jól indított, hiszen három győzelem mellett egy vereség a mérlege. A sikereket pedig nem akárkik ellen szerezte a csapat, hiszen a Paksot otthon, a Honvédot idegenben, míg az Újpestet szintén hazai pályán sikerült legyőznie. Az egyetlen zakó viszont kissé kínosra sikeredett, hiszen Miriuta Lászlóék 4-1-re kaptak ki Debrecenben.

A szabolcsiak sem állnak hadilábon a góllövéssel, főként nem Gheorghe Grozav, aki Futácshoz hasonlóan öt gólt termelt eddig, ugyanakkor a védekezésük nem egy életbiztosítás.

A Fehérvár minőségibb csapat, mint a Kisvárda, ráadásul hazai pályán játszhat, így egyértelmű, hogy ki felé billen a mérlegnyelve. Azonban háromesélyben nincs érték a Vidiben, hendikeppel pedig nem próbálkoznánk, hanem inkább egy speciális fogadást küldünk csatába, vagyis, hogy a hazai együttes nyer és mindkét csapat szerez gólt. Erre egyébként az előjelek alapján nagyon jó esély van, ráadásul nem is áll távol a felektől, hiszen a tavalyi három ütközetükből kettőt behúzott a Vidi, és két meccsen is betalált mindkét fél.

{"headTitle":"MOL Fehérvár FC - Kisvárda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-31 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hazai és mindkét csapat szerez gólt","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3080049] 2019-08-31 19:30:00 MOL Vidi FC - Varda SEx;
megosztom