Olasz foci

Érzelmes rangadó vár Mihajlovicsékra

  • varin

Mihajlovics először vezetheti ki csapatát a Dall'Arában, mióta kiderült betegsége.

Fotó: Arizona Daily Star

Sem Bolognának, sem pedig Ferrarában nem kezdődött igazán jól az idény, hiszen a piros-kékek az emberhátrányban játszó Verona ellen nem tudtak nyerni idegenben, míg a kékek otthon kaptak ki az Atalanta ellen úgy, hogy két gólt is szereztek. Noha a Serie A idei szezonja szólhat arról, hogy minden újonc csapat kiesik, és így az olyan, kicsit gyengébb gárdák, mint a mostani kettő, megmenekül, fontos lenne a csapatoknak a pontszerzés pénteken. Ebből pedig egy érzelmes, de kemény mérkőzés is előjöhet.

{"headTitle":"Bologna-SPAL","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-30 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bologna","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntelten","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"SPAL","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Már csak azért is, ugyanis van esély rá, hogy Szinisa Mihajlovicsot látjuk a Bologna kispadján. Noha a veronai találkozó esetében is csak néhány órával a kezdő sípszó előtt derült ki, hogy a leukémiával küzdő vezetőedző vezetheti csapatát a meccsen, valószínűleg hazai közönség előtt még sokkal többet jelentene, ha ott lenne a fiai mellett.

Mihajlovics a betegsége alatt hatalmas támogatást kap mindenhonnan, bár látszólag nagyon nincs jó állapotban, úgy tűnik, mindent megtesz azért, hogy el tudja látni munkáját, ez a hozzáállás és győzni akarás pedig a játékosok mentalitásában is megmutatkozhat.

Talán nem is véletlen, hogy amikor a Bologna idén először lép pályára a Dall'Arában, akkor igen alacsony, 1.80-as oddson tehetjük Sansonééket - ezt jelentheti Mihajlovics személye.

No, de a SPAL sem kikapni érkezik Bolognába, aligha lépnek majd feltartott kézzel a pályára, ebből pedig egy olyan kőkemény meccs kerekedhet ki, mint amelyre több példa is volt az elmúlt években.

A két csapat ugyanis négyszer találkozott a Serie A-ban, ezeken pedig 2+2, 6+5, 5+2, illetve 2+3 lap volt a végeredmény.

A bajnokság korai szakaszában persze még nem lehet akkora tétről beszélni, mintha május elején lenne ez a találkozó, de a tét most sem kicsi, ráadásul az említett Mihajlovics-faktor akár a kelleténél felfokozottabb indulatokban és lelkesedésben is testhet ölthet.

{"headTitle":"Bologna-SPAL","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-30 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lapok száma - 5.5 felett","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3135437] 2019-08-30 20:45:00 Bologna - SPAL 2013x;