Európa Liga

Ugyanazért a hibáért kétszer büntetnénk a bukikat

  • varin

A legpatinásabb EL-párharc visszavágóján is kevés gólra számítanak az irodák. De nem mi!

Farkasok a Bikák ellen, második menet, vagyis Angliában eldől, hogy vajon a Wolverhampton vagy a Torino jut-e az EL-főtáblára. Az ötgólos olaszországi meccsen vaskos undert vártak az irodák és meglepő módon ismét az a favorit kimenetel, hogy nem esik három találat.

{"headTitle":"Wolverhampton-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-29 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wolverhampton","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Torino","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Pedig valójában ezt semmi sem támasztja alá, hiszen már az első meccs is rengeteg helyzetet hozott, a játék képe alapján simább kellett volna legyen az over, ráadásul Nuno Espirito Santo csapatának nagyon hízelgő a 3-2-es siker, hiszen bőségesen akadt helyzete és kapufája is Ansaldiéknak.

Walter Mazzari a mérkőzésre készülve elmondta, támadólag lépnek majd fel, hiszen szeretnék kiharcolni a továbbjutást, ez pedig idén nem is megy rosszul a Bikáknak. A Debrecen és a Szoligorszk hálóját négy meccsen összesen 13-szor púpozták ki, míg a hétvégén egy 2-1-es sikerrel nyitották az évet a Sassuolo ellen. Ez viszont vezéráldozatokkal járt, hiszen a Loki ellen remekül futballozó és gólt szerző Ansaldi hiányozni fog a csapatból, ő el sem utazott Wolverhamptonba.

Ami a hazaiakat illeti, a bajnoki rajta egyelőre döcögős, hiszen három remivel indított a tavalyi meglepetéscsapat, és a következő hetekben sem várnak rájuk könnyű pontok.

Valószínűleg Vallejóék nem esnek kétségbe a bajnoki nyeretlenség miatt, nekik most az EL-kaland fontosabb, hiszen ha már sikerült tavaly újonc létükre kiharcolniuk az európai kupaszereplést, arról nem mondanak le csak úgy.

A Torinónak tehát legalább két gól kell a győzelemhez, ez pedig előrevetíti a hozzáállásukat is a meccshez. Az első 90 perc alapján nagyon hasonló erősségű csapatokról van szó, ráadásul mindkét fél a 3-5-2-t preferálja, kiváló támadókkal.

Mindezek fényében mi köszönjük szépen a lehetőséget, hogy a bukik szerint valószínűbb az under, mint az over, és egy kis "ázsiai segítséggel" a gólok számára fogadunk.

{"headTitle":"Wolverhampton-Torino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-29 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,25 gól felett","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3143330] 2019-08-29 20:45:00 Wolverhampton Wanderers - Torinox;