Európa Liga

Ezt várjuk mi a Fradi-Suduva sorsdöntő El-meccsen

megosztom

Oldalunk szerkesztői ezúttal is megmondják a frankót. Ráadásul az Unibeten most ingyen fogadást is kapsz a találkozóra.

A Ferencváros csütörtök este fogadja a litván Suduva együttesét az Európa Liga rájátszásának visszavágóján. Az első mérkőzés 0-0-s döntetlent hozott és most nagyon fontos lenne a Fradi számára egy győzelem, hiszen így 2004 után újra az Európa Liga (akkor még UEFA kupa) főtábláján szerepelhetne a zöld-fehér gárda.

Különösen izgalmas meccs lesz ez, amin jól járhatunk, ha tovább fokozzuk a feszültséget. 

Fogadj legalább 3000 Ft értékben a Ferencváros - Suduva mérkőzésre és az     egy 1500 Ft értékű ingyenes élő fogadást ír jóvá a számládon. 

A biztatáson ezúttal sem fog múlni. fotó: Twitter

Íme néhány tippötlet szerkesztőinktől, hogy mire lehet érdemes fogadni!

varin

Ez az a meccs, ahol ugyanúgy benne van egy magabiztos Fradi-siker, mint egy olyan 90 perc, ahol nagyon hamar eldől, nincs esélye a Fradinak a továbbjutásra, mert 1-2 kontrát végigvisznek a litvánok. Bárhogyan is van, Szerhij Rebrovnak ismernie kell csapata erősségét és gyengéjét, ennek megfelelően összeállítania a taktikát - ez pedig jelen helyzetben nem lehet az, hogy kivárásra játszanak, aztán majd lesz valahogy.

Szerintem a magyar csapatnak ezen a meccsen kezdeményeznie kell, méghozzá igencsak intenzíven. Amíg az eredményjelző nem mutat 2-0-t, a zöld-fehérek nincsenek megnyugtató helyzetben. Láthattuk többször is, hogy a Dibusz előtti sor egyáltalán nem érinthetetlen és stabil. Habár a Suduva nem sokat mutatott abból a támadójátékból, amely 180 perc alatt négyszer tudta mattolni a Maccabit, elég egyszer elszaladniuk és máris ég a ház.

Bárhogyan is van, a Fradinak muszáj két gólt lőnie, onnantól pedig már a tippünk legalább félvesztes.

Tipp: 2.25 gól felett @1.71    

unibet

Tomihmv

Az odavágó eredménye miatt, illetve a mutatott produkció miatt ebben a meccsben tényleg minden benne van, már ami a továbbjutást illeti. Így pedig egy igen csak szenvedős visszavágóra számíthatunk, főleg úgy, hogy eszméletlen nagy a tét mindkét félnek.

Kőkemény biztonsági játék várható tehát mindkét részről, nem lesz kecmec, így pedig mindkét oldalon felkeményedhet a védekezés. Rebrovnak egyébként is ráncba kell szedni hátsó alakzatát (az elmúlt négy meccsén 8 gólt kapott a Fradi), viszont a csatársorával is foglalkoznia kell, mivel az enyhén szólva is kiábrándító adat, hogy egy ilyen kaliberű együttes az elmúlt 360 perc leforgása alatt mindössze két gólt szerzett.

Mindezek tükrében nem várható sok gól, a tét rányomja majd a bélyegét a találkozóra, így pedig az odavágóhoz hasonlóan kevés gólos meccset várok.

Tipp: 2,5 gól alatt @ 1.80   

gb1

A Fradival nagyon kegyes volt a sors, hiszen a BL-ből kipottyanva verhető ellenféllel találta szembe magát. Az öröm nem tartott túl sokáig, hiszen az odavágó bizonyította, hogy hiába a minőségbeli fölény keretügyileg, így is fel tudták venni a kesztyűt Rebrov fiaival. A kilencedik kerületi brigád szégyenteljes játékot mutatott be és szinte nulla kockázatot vállalt azért, hogy előnyből folytathassa a párosítást.

Mondjuk a Suduva tavaly hasonló helyzetben ikszelt a Celtic ellen is, aztán Glasgow-ban sima 4-1-gyel verték ki őket a skótok. Ne felejtsük azonban, hogy az utóbbi években több erős ellenfelet - Sion, APOEL -  sikerült elkaszálniuk a kellemetlen stílusukkal, ami a Fradinak sem nagyon fekszik.

Csütörtökön egyik fél sem akar majd sokat kockáztatni, hasonlóan az odavágóhoz, a litvánok tíz emberrel fogják végigvédekezni a meccs nagyrészét. Gólzáport értelemszerűen semmiképp nem várok, ahogy fölényes hazai sikert sem, ebbe a tippbe pedig belefér egy egygólos Suduva-zakó, de ha kettővel nyernek a zöld-fehérek, akkor pedig csak tétünk felét bukjuk.

 Tipp:   Suduva +1.75 @1.50  Ti mire teszitek a zizit a Ferencváros-Suduva összecsapáson? 

 

[3143314] 2019-08-29 20:00:00 Ferencváros - Suduvax;
megosztom