Európa Liga

A BATE-val és a Partizannal nyernénk - tippek az EL-re

  • Tomihmv
megosztom

Csütörtökön két mérkőzésre fogadunk az Európa Liga playoff körének visszavágói közül.

Az Asztana háromgólos előnnyel utazik Fehéroroszországba. - Fotó: Twitter

Csütörtökön már az visszavágókra kerül sor az Európa Liga playoff körében, a megrendezésre kerülő találkozók közül a BATE Boriszov-Asztana és az Molde-Partizan Belgrád ütközetekre tippeltünk.

Kezdjük az első találkozóval. A felek odavágója meglepően simára sikeredett, hiszen az Asztana 3-0-ra tudta legyőzni hazai pályán a BATE Boriszov együttesét. Ennek köszönhetően a kazah csapat karnyújtásnyira került a csoportkörtől, de borítékolható, hogy a fehéroroszok minden követ megmozgatnak majd a továbbjutásért.

Ahhoz viszont az kell, hogy a BATE már a kezdősípszótól kezdve nyomjon és a kapujához szegezze az Asztanát, mivel azért a háromgólos hátrány igen csak tetemesnek számít. Viszont ez esetben a vendégeknek is lesz bőven lehetőségük a gólszerzésre, így pedig mi overt húzunk ezen a mérkőzésen, mivel nagyon jó esély van legalább két találatra.

unibet

A kombink másik meccse az Molde-Partizan Belgrád ütközet. A felek odavágóját a szerb csapat nyerte meg hazai pályán 2-1-re, így igen csak nyílt visszavágóra van kilátás.

A norvégoknak támadniuk kell, hiszen győzelmi kényszerben vannak, viszont a vendégek sem dőlhetnek hátra, mivel egy 1-0-s hazai siker már a kiesésüket jelentené. Így pedig, ha a mérkőzés elején még igen, egy bizonyos időtől kezdve egyik féltől sem számíthatunk óvatoskodásra, főleg úgy, hogy az egyik gól hozhatja a másikat.

Mindezek tükrében pedig szerintünk ezen a meccsen is igen nagy esély van az overre, így itt is meghúzzuk ezt, de ezen az ütközeten is csak a másfeles határon.

{"headTitle":"Európa Liga kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-29 19:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.72","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"BATE Boriszov - Asztana // Több, mint 1,5 gól","odds":"1.325","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Molde - Partizan Belgrád // Több, mint 1,5 gól","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom