Darts

Duplázhatunk Van Gerwennel a sógoroknál

  • Cesc18
megosztom

A hétvégén Bécsben kerül sor a szezon 10. European Tour versenyére.

Nem kell messzire utaznunk, hogy élőben láthassuk a PDC krémjét, ugyanis a hétvégén az Austrian Darts Championship keretén belül Schwechatban vendégeskedik a mezőny színe-java. Ez lesz a szezon 10. European Tour versenye és ezzel együtt már csak négyet rendeznek 2019-ben, avagy egyre élesebb a küzdelem az Eb helyekért. 

Van Gerwen újra kezdi elkapni a fonalat. - Fotó: PDC

Ha valakinek, akkor Michael van Gerwennek nincs miért izgulnia, hiszen a világelső holland tavasszal négy ET-t is behúzott, amivel gyorsan bebiztosította a helyét. Van Gerwen a sógoroknál is topfavoritnak számít, pláne azok után, hogy az óceániai turnéról két győzelemmel tért vissza az öreg kontinensre. A júliusi kiengedés után tehát újra élesedik a világbajnok formája, ez pedig kifejezetten rossz hír a riválisainak. 

Van Gerwen után elég nagy a szakadék az oddsokban, hiszen a hollandra a   dupla pénzt fizet, míg a második favorit Peter Wright már 8.00-as szorzóval szerepel. A skótnak júliusban piszkosul jól ment, augusztusban viszont visszaesett a formája és az óceániai World Series versenyeken kifejezetten rosszul muzsikált.

Wright esélyeit nagyban rontja, hogy egy ágra került Van Gerwennel, akitől Melbourneben csúnya nagy verést kapott. 

A felső ágon egyértelműen az egyre jobb formát mutató holland a favorit a döntőre, a tábla másik felén viszont négy-öt név is szóba jöhet. 
 

A bet365-ön minden European Tour dartsmérkőzés élőben nézhető!


Kíváncsian várjuk például Ian White játékát, aki a szezon első felében zseniálisan jól teljesített az ET-ken. Ha az őszi tornákra is át tudja menteni a jó formáját, akkor bizony a sógoroknál is komolyan számolni kell vele. A sorsolása mondjuk kifejezetten nehéz, hiszen hamar összefuthat Nathan Aspinall-lal és a hazai kedvenc Mensur Suljoviccsal is. Ettől függetlenül a 29-es odds abszolút túlzónak tűnik az angolra. 

White mellett az alsó ágon érdemes lesz odafigyelni Michael Smith-re is, aki a sztárok közül kihagyta az óceániai turnét, helyette inkább a családja körében töltődött fel és készült rá az őszi és téli dartsmaratonra. 

{"headTitle":"European Tour 10","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-30 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Végső győztes: Van Gerwen","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom