Forma-1

Csábító az odds erre a speciális F1-es tippre - bevállalod?

  • Cesc18
megosztom

Véget ér a nyári pihenő a Forma-1-ben és a hétvégén a Belga Nagydíjjal folytatódik a világbajnokság.

Általában az időmérő után szoktuk górcső alá venni az esélyeket, most viszont egy érdekes fogadási piacra hívnánk fel a figyelmet, ami a szombati kvalifikációra vonatkozik. 

A piac pedig a következő: a   -en  2.30-as oddsot kapunk arra, hogy a Mercedes, Ferrari, Red Bull pilótái végeznek az első hat helyen az időmérőn. 

Ahhoz kérdés sem férhet, hogy ezen három csapat kiemelkedik a mezőnyből és ha nem történik semmi gubanc, akkor ki is bérelik az első három sort a rajtrácson. 

Ugyanakkor viszonylag kevésszer fordult elő idén, hogy érvényesítették a papírformát. Szám szerint négy olyan időmérő volt, ahol a top 6-ban csak Mercedes, Ferrari és Red Bull volt.

Hiába adja magát tehát ez a fogadás, közel sem olyan egyértelmű. 

Ettől függetlenül megérheti behúzni, mert a Mercedes borzasztó stabil az időmérőkön is, a Ferrarinak pedig nem fér bele több hiba. Ez egy olyan pálya, ahol a maranellóiak jók lehetnek, így nem szalaszthatnak el egy újabb esélyt. A legnagyobb kérdőjel talán a Red Bullnál van, ahol Max Verstappen egy fix pont, azt viszont nem lehet tudni, hogy Alexander Albon milyen gyorsan barátkozik össze az autóval.

{"headTitle":"Belga Nagydíj","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-30 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"A Mercedes, Ferrari, Red Bull pilótái a top 6-ban végeznek az időmérőn: Igen","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"A Mercedes, Ferrari, Red Bull pilótái a top 6-ban végeznek az időmérőn: Nem","odds":"1.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
Te mire fogadnál ezen a piacon?

 

megosztom