US Open

Nem esélytelen Babos az amerikai csodalány ellen

  • Cesc18
megosztom

A bukmékerek és a fogadók a 15 éves Cori Gauffot favorizálják, de nagy hiba lenne leírni a magyart.

Fucsovics Márton nem, Babos Tímea viszont sikerrel vette az első akadályt New Yorkban, igaz, a győzelmét némileg beárnyékolja, hogy Carla Suarez-Navarro sérüléssel bajlódott és a 6-2-re elveszített első szett után kezet nyújtott. 

"Azt azért kiemelném, hogy összességében jól játszottam. Tudom, hogy Carla Suárez Navarro jó ideje küszködik a hátával, nagyon sajnálom és a legjobbakat kívánom. Nyilván örülök a saját játékomnak és annak is, ahogyan kezeltem ezt a mérkőzést. Boldog vagyok, hogy továbbjutottam és az a legfontosabb, hogy készüljek a következő feladatra” – nyilatkozta a magyar lány a babostimea.hu-nak. 

A Babos által említett feladat igencsak keménynek ígérkezik, hiszen az amerikaiak újdonsült csillagával, Cori Gauffal néz majd farkasszemet. 

{"headTitle":"Cori Gauff - Babos Tímea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-29 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gauff nyer","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Babos nyer","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Mint látható, a bukmékerek a 15 éves amerikait favorizálják és az eddigi tétek alapján úgy tűnik, hogy a fogadók döntő többsége is Gauffban látja az értéket, ugyanis a kezdeti számokhoz képest csökkent a szorzója. 

Gauffot a csodás wimbledoni menetelése óta Washingtonban láthattuk játszani, ahol a két selejtezős meccsét könnyedén oldotta meg, a főtáblán viszont favoritként viszonylag simán kapott ki. 

A US Openen hétfőn győzelemmel debütált, igaz, szett- és brékhátrányból kellett kapaszkodnia a szintén nagy jövő előtt álló Anastasia Potapova ellen. 

bet365

Komoly potenciál van Gauffban, de azért kemény pályán több ütésre van szüksége, mint füvön, ez pedig több hibát is jelent. Potapova ellen például nagyon szenvedett a második szervái mögött és éppen háromszor annyit rontott, mint ahány nyerő ütése volt...

Nincs még meg a holnapi program, de szinte biztosan az egyik nagy pálya egyikre teszik ezt a meccset. A közönség egy emberként lesz az amerikai mellett, ugyanakkor Babost ez aligha érdekli majd, a nagy pályás derbiket pedig kifejezetten szereti. 

Érdekes meccs lesz, hiába szólt a nyár inkább Gauffról, nem írnánk le Timit, aki az elmúlt napokban szerzett egy kis plusz önbizalmat a selejtezők és Navarro kipipálásával. Ha pedig sokat hibázik az amerikai lány, akkor extra sem kell a magyartól. 

Szerinted milyen eredmény születik?

 

megosztom