Tipp

Nagyon nagy érték lehet a Fradi nyeretésében - de nem a Suduva ellen!

  • varin
megosztom

A fogadóirodák mintha "megijedtek" volna a Fradi felcsúti vereségétől.

Mint arról tegnapi cikkünkben beszámoltunk, hatalmas oddskülönbségek vannak a magyar és a külföldi bukmékereknél a honi bajnokság szorzóiban. Szerintem az egyik leginkább hibás szám a Ferencváros-Diósgyőr rangadón található, amely az elmúlt években tényleg csak a nevében volt rangadó...

A DVTK ugyanis ebben az esztendőben is az elmúlt szezonokban látott arcát villogtatja, aligha lehetnek vérmes reményeik bármiféle középmezőnyről Miskolcon. A miskolci klub úgy áll négy meccs után három ponttal, hogy közben 11 gólt szedett be, és aki látta a meccseiket, megerősítheti, Fernandónak komoly gondjai lesznek idén is.

Talán ennyi most nem lesz közte...

A Kispest ellen aratott győzelem is már nagyon szerencsés volt Brkovicséknak, az utána következő három vereség viszont már végképp visszarepítette a realitás talajára a híveket. A játék és az eredmények nagyon felpaprikázták az ezerfejűt, az otthon bekapott hármas a megyei rangadón pedig túlcsordította a cseppeket abban a bizonyos pohárban.

"Ennek értelmében a csoportok nem utaznak el idegenbe, és a hazai meccseket sem fogják látogatni. Nem asszisztálunk tovább a vezetőség által profi munkának nevezett szerencsétlen ámokfutáshoz. Kérünk minden szurkolótársunkat, aki ugyanígy gondolkodik, és megelégelte a sorozatos arcon köpéseket, az ne jelenjen meg hétvégén a vendégszektorban” - áll az Ultras Diósgyőr hétfői közleményében.

[3080047] 2019-09-01 18:00:00 Ferencváros - Diósgyőrx;10

Mindezek után vasárnap este ahhoz a Ferencvároshoz látogatnak, amely vagy euforikus vagy letargikus állapotban, de mindenképpen toronymagas favorit a Diósgyőr ellen. Sok függhet attól, milyen eredményt érnek el Lovrencsicsék csütörtökön a Suduva elleni visszavágón, de a felcsúti négyes valószínűleg megváltoztatta Szerhij Rebrov gondolkodását is a rotálást illetően.

A Puskás elleni fiaskó ugyanis kivágta a biztosítékot a zöldeknél is, amelyet ugyan egy EL-siker biztosan feledtetne, de ne felejtsük el, vasárnap estére állhat úgy a tabella, hogy a Videoton és a Ferencváros között 12 pont van az OTP Bank Liga tabelláján.

Az utóbbi évek viszont irtózatos pofonokat hoztak a keletieknek, amikor meglátták a IX. kerületi gyepet, hiszen 2012 óta úgy 0-2-9 a mérlegük, hogy ehhez hozzájön egy 8-36-os gólkülönbség.

Az utolsó három meccs különösen kijózanító lehetett Bacsáéknak, hiszen 4-0, 4-1 és 7-0 volt az eredményjelzőn, amely eredmények őszintén szólva akkor is benne vannak a pakliban, ha a Fradi tartalékol.

Természetesen mindig benne van, hogy megtáltosodik a DVTK, miként az is, hogy egy csütörtöki fiaskót követően nem lesz a topon a Fradi, de ha Rebrov nem az ifiket küldi fel a Groupamában, akkor a két csapat között óriási a tudásbeli különbség, amelyet a     elhibázott oddsaival kötelező is kihasználnunk.

{"headTitle":"Ferencváros-Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-01 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros -1.25","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ferencváros -2.25","odds":"3.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Pontos végeredmény: 6-0","odds":"100","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3080047] 2019-09-01 18:00:00 Ferencváros - Diósgyőrx;
megosztom