Bajnokok Ligája

Duplázós tippel próbálkozunk a legérdektelenebb selejtezőn

  • ivan
megosztom

Legalább két gólt kéne rúgnia az osztrák meglepetéscsapatnak Brugges-ben a továbbjutáshoz.

Igencsak kedvező helyzetből várhatja a szerda esti visszavágót a belga Club Brugge, miután egy héttel ezelőtt 1-0-s győzelmet aratott Linzben. Ezzel az eredménnyel óriásit lépett a továbbjutás felé a belga alakulat, amit jól mutat, hogy a fogadóirodáknál 1.20 körül fogadhatunk arra, hogy a fekete-kékek jutnak be a csoportkörbe.

A LASK Linz play offban történő szereplésére viszonylag kevesen számoltak. Az osztrák ezüstérmes azonban a 3. körben bekapcsolódva rögtön egy nagy skalpot ejtett, hiszen a PSV-t kiejtő svájci Baselt verte meg oda-vissza. Nem akármilyen produktum ez, így érthetően a belga csapattal szemben sem fognak feltartott kézzel játszani. Már csak azért sem, mert a Linz egyébként remek formában futballozik, az odavágó utáni hétvégén a Rapid Wient verte a Bundesligában, méghozzá Bécsben.

{"headTitle":"Clug Brugge - LASK Linz ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-28 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Club Brugge ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.78","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"LASK Linz","odds":"5.19","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}

 

Mire érdemes fogadni?

A visszavágó oddsai alapján elég komoly esély mutatkozik arra, hogy a belga együttes kettős győzelemmel verekedje fel magát a BL-főtáblára. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy az osztrák csapat Bázelben is tudott nyerni, így a hazai kimenetelre kínált oddsokban nem sok értéket találunk. Az sem árt megjegyezni, hogy az előny birtokában a Brugge-nek nem is sietős a dolog, elég ha kivárásra és kontrákra játszik.
 

  • A Club Brugges utolsó hat BL-meccséből ötöt lehozott kapott gól nélkül
     
  • A belga csapat hét meccse nem kapott ki a Bajnokok Ligájában vagy annak selejtezőjében

 

Éppen a fenti gondolatmenet miatt gondoljuk úgy, hogy a lassabb kezdés itt reális forgatókönyv lehet. A Linz számára egy bekapott gól ugyan még nem a világ vége, hiszen az osztrákoknak így is, úgy is két gólt kell legalább szerezniük a továbbjutáshoz, de butaság lenne fejjel rohanni a falnak.

Ugyanez igaz lehet a hazaiakra is, nem hajtja őket a tatár, kezdésnek elég ha őrzik az eredményt.

A második félidőben viszont az osztrák csapatnak előbb-utóbb fel kell adnia az állásait, így szerintünk duplázós szorzóért a második félidő több góljában van fantázia.

{"headTitle":"Clug Brugge - LASK Linz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-28 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Legmagasabb gólszámú félidő - 2. félidő","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[3143297] 2019-08-28 21:00:00 Club Brugge - LASKx;
megosztom