Ligue 1

Ilyen oddson be kell húzni a Lyont!?

Az Olympique villámrajtot vett a francia élvonalban és a Montpellier-n is átgázolhat.

Dembélé és társai joggal mosolyognak, hiszen eddig remekül megy a csapatnak. fotó: Twitter

A Ligue 1 harmadik fordulójából három meccs maradt hátra - kedden este a Montpellier-Lyon lesz terítéken. A vendégek pazar módon kezdték az idényt és zsinórban harmadik győzelmüket jegyezhetik, ám a Montepellier-t nem mindig könnyű feltörni a Stade de la Mossonban.

{"headTitle":"Montpellier-Lyon","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-27 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Montpellier","odds":"4.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Lyon","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A Montpellier az eddigi két bajnokin csupán egy pontot gyűjtött és ezeken összesen egy gólt bírt berámolni. Jellemzően mondjuk az ellenfeleket is sikerül feltartóztatniuk, hiszen az előző idénnyel egyben immár hat bajnokijukon nem kúszott 2.5 fölé a gólszám. Mondjuk ez azért nem mindig volt így, az elmúlt 10 hazai Ligue 1-meccsükből ugyanis hét alkalommal jutottak minimum két találatig.

A Lyon keddi ellenfelével szemben hibátlanul vette a szezonrajtot, így a Rennes és Nizza mellett már csak az OL 100 százalékos. A nyitófordulóban idegenben verték 3-0-ra a Monacót, majd 6-0-al küldték haza az Angers a következő körben. Mivel tíz napjuk volt a pihenésre, így mindenki topformában várja a montpellier-i pályára lépést, ahogy azt mesterük, Sylvinho is alátámasztotta.

"Egy ilyen hosszú szünet nagyon jót tesz a játékosoknak, élveztük ezt az időszakot. A játékosok elégedettek, ahogy én is az vagyok az ő munkájukkal - kiváló egységet alkotunk. (...)

A munka azonban csak most kezdődött. Még csak két meccset nyertünk és az út még nagyon hosszú. Jelenleg a játékosok és a szurkolók is boldogok és szeretnénk, ha ez folytatódna.

- mondta a 45 éves brazil szakember, aki csak Fernando Marcal játékára nem számíthat. Az ellenfélnél Mollet, Savanier és Sambia vannak kényszerpihenőn. 

[3057431] 2019-08-27 19:00:00 Montpellier - Lyonx;


Tudtad?
 

  • A Lyon legutóbbi 10 bajnokiján 2.5 gól fölötti eredmény született
     
  • A Lyon legalább három gólt vágott az utóbbi öt bajnokiján
     
  • A Lyon zsinórban öt nyert bajnokinál jár
     
  • A Montpellier legutóbbi hat bajnokiján under 2.5 volt


Nos, a Dembélé és Depay fémjelezte csapat ugyan az első komolyabb tesztre készül, de nem igazán látszik reálisnak, hogy a Montpellier megfogja őket. Ugyan a hazaiak valóban egy jól strukturált, masszívan védekező egységet alkotnak, de jelen formák alapján szerintünk nagyobb underdgonak kéne lenniük, mint azt az oddsok mutatják. Pont ezért még a +0-ás ázsiai hendikepre is egész jól fizetnek a bukik, amivel egy esetleges, bár nem túl valószínű döntetlent is fedni tudunk.

{"headTitle":"Montpellier-Lyon","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-27 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lyon +0 (ÁH)","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3057431] 2019-08-27 19:00:00 Montpellier - Lyonx;