Tenisz

Az over felé húzunk Babos meccsén - napi tippek a US Openre!

  • Cesc18
megosztom

Fucsovics Márton után kedden Babos Tímea is pályára lép New Yorkban.

A magyar lánynak ez már a negyedik mérkőzése lesz az idei US Openen, hiszen érdekelt volt a selejtezőben is. Babos szépen pipálta ki az ellenfeleit, pedig igencsak kellemetlen játékosok jöttek szembe. Meccselnie kellett például azzal az Arruabarrénával, aki ellen 0-4-re állt. A főtábláért Varvara Lepchenkót verte, aki ellen viszont megőrizte makulátlan mérlegét. 

"Nagyon nehéz mérkőzés volt és izgultam is. Most más volt a helyzet, mint a második fordulóban: én voltam az a játékos, aki korábban nem kapott ki az aktuális ellenfelétől. Nagyon örülök, hogy valahogy kigyűrtem, kiküzdöttem a győzelmet! Ellenfelem picit meglepett, taktikát változtatott a korábbi meccseinkhez képest. A lényeg a győzelem és a főtáblára kerülés." – nyilatkozta a magyar játékos a babostimea.hu-nak. 

{"headTitle":"Babos Timea - Carla Suarez-Navarro","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-27 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Babos nyer","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Suarez-Navarro nyer","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Babosra a főtáblán ugyancsak egy olyan játékos vár, akit elég jól ismer, hiszen a 28. helyen kiemelt Carla Suarez-Navaróval korábban négy alkalommal is összecsapott már. A mérlegük egyoldalú, ugyanis a spanyol örülhetett az összes eddigi randevújuk után, ugyanakkor

azt fontos megjegyezni, hogy háromszor is csak döntő szettben tudott nyerni. 

Ennek megfelelően a bukiknál Suarez-Navarro a mérkőzés favoritja, ám az 1.60 körüli szorzója mutatja, hogy nem számítana meglepetésnek, ha nem ő menne tovább. 

A spanyol hiába csusszant be a kiemeltek közé és hiába vezet 4-0-ra Babos ellen, az idei szezonja nem túl erős. Beszédes a formájáról, hogy mindössze két negyeddöntőt hozott össze 2019-ben és még 20 győzelemnél sem jár. 

Mire fogadjunk?

Noha Babos sincs élete formájában, de a selejtező megoldása némi önbizalmat adhatott számára. A spanyol ellen tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy meccsben legyen, így semmiféleképpen sem várunk egyoldalú összecsapást. 

Győztesre nem mernénk tippelni, az over 21.5-öt viszont örömmel behúzzuk 1.83-szoros pénzért cserébe. 

{"headTitle":"Babos Timea - Carla Suarez-Navarro","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-27 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma - 21.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

megosztom