Bundesliga 2

Gólváltást várunk a fordulózárón

  • gb1

A St. Paulira rájárt a rúd rendesen az eddigi fordulókban, vajon hétfőn megtörik a rossz széria?

A német másodosztály negyedik fordulójának zárómeccsén a Kiel a St. Paulihoz látogat. Egyik fél sem kezdte valami acélosan a szezont, az oddsmesterek ennek fényében nem igazán jutottak dűlőre az esélyekkel kapcsolatban.

{"headTitle":"St. Pauli-Kiel","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-26 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"St. Pauli","odds":"2.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Kiel","odds":"2.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A St. Pauli számára a lehető legpocsékabb módon indult a Bundesliga 2. Az első fordulóban pillanatokon múlt, hogy elhozzák a három pontot Bielefeldből, de 1-1-el zárult a meccs, ezt pedig egy sima vereség követte a Fürth ellen. Nem segített az amúgy sem túl jó mentális állapoton, hogy a harmadik körben a 60. percig vezettek a Stuttgarttal szemben, amely a 90. minutumban fordította a javára az összecsapást.

Jos Luhukay legénysége az elkeserítő kudarcok miatt jelenleg a kiesést érő 17. helyen tanyázik csak, de a holland mester ennek ellenére bizakodó - elmondta, hogy a hosszú hetet jól használták ki és felkészültek az ellenfélből. "A Stuttgart elleni keserű vereséget jól reagálta le a csapat. A hetet arra használtuk, hogy mentálisan helyre kerüljünk. Nehéz egy ilyen meccs után felállni, hiszen a csapat többet érdemelt volna. (...) A Kiel nagyon kemény ellenfél, szervezettek és jól variálják a játékukat, szélsőik nagyon gyorsak - pillanatok alatt váltanak védekezésből támadásba." - méltatta az ellenfelet Luhukay. Tavaly amúgy oda-vissza verte a hamburgiakat a Kiel, amellyel a kiírás végén pontegyenlőséggel zártak.

[3081710] 2019-08-26 20:30:00 St. Pauli - Holstein Kielx;5

A Holstein komoly megújuláson ment át a nyáron, ami főleg a támadószekciót érintette. Edzőcserét is eszközöltek és a korábban az élvonalbeli Gladbachot is irányító Ander Schubertet szerződtették. Schubert legutóbb a Braunschweig útjait egyengette, bár nem tette azt valami sikeres módon, hiszen a meccseik harmadát zárták csak győzelemmel ott tartózkodása alatt.

Márpedig a Millerntor-Stadionba jellemzően nem nyerni járnak az ellenfelek - a legutóbbi 18 bajnokiból csak öt alkalommal kapott ki otthon a St. Pauli. Ami még feltűnő, hogy mindkét együttesnek főleg a védekezés okoz problémát, így ha gólparádét ugyan nem is hoz a találkozó, az adok-kapok szerintünk azért összejön.

{"headTitle":"St. Pauli-Kiel","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-26 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3081710] 2019-08-26 20:30:00 St. Pauli - Holstein Kielx;