La Liga

Komoly különbségek az Unibet és a bet365 szorzói között

megosztom

Továbbra is a Barcelona a spanyol bajnokság favoritja, de a bukiknál meglepően nagy az eltérés az oddsokban.

Lement a második forduló is a spanyol bajnokságban, a Barcelona pedig Lionel Messi és Luis Suárez nélkül is megszerezte első győzelmét, a nyáron igazolt Antoine Griezmann vezetésével 5-2-re verték a katalánok a Betist.

Ezzel a Barca elkerülte, hogy beragadjon a rajton és lemaradjon a madridi riválisoktól, főleg úgy, hogy a Real Madrid nagy meglepetésre csak 1-1-re végzett a Bernabeu-ban a Valladolid ellen.

Amíg a királyi gárda pontokat hullajtott, addig az Atlético Madrid szállította a várakozásainkat és idegenben is verte a Leganest., Diego Simeone együttese így a Sevillával egyetemben maradt 100 százalékos.

Fotó: Marca

Két forduló után még badarság lenne komoly következtetéseket levonni a bajnoki cím esélyeiről, az mindenesetre érdekes, hogy a fogadóirodák szorzói között meglehetősen nagyok az eltérések.

A topfavorit Barcelona az Unibetnél és a bet365-nél is a legkisebb szorzóval rendelkezik, de amíg előbbinél pusztán 1.60-as szorzón fogadhatunk Messiékre, addigi utóbbinál 1.83 ez a szám.

A Real Madrid esetében még nagyobb az eltérés, hiszen az Unibeten jóval kedvezőbb oddsot csíphetünk meg most.

Ami igazán érdekes, hogy a még hibátlan listavezető Atlético Madrid esélyeit továbbra sem igazán veszik komolyan az oddsmesterek, hiszen a Matracosok bajnoki címe nagyon magas szorzón fogadható.

A fővárosiak végső sikerére viszont egyértelműen a bet365-nél éri meg jobban fogadni, hiszen kereken 8-szoros pénzzel kecsegtet az aranyuk.

La Liga 2019/2020
         
Barcelona 1.60 1.83
Real Madrid 3.25 2.50
Atlético Madrid 6.50 8.00
299432
megosztom