Sportfogadás

Favoritból underdog - villámgyorsan reagáltak a bukik a sokkoló bejelentésre!

  • LuckyLuck
megosztom

Egyik pillanatról a másikra vált rájátszás esélyesből outsiderré az Indianapolis Colts.

A profilképemből nem nehéz kitalálni, hogy ki a kedvenc irányítóm, pontosabban ki volt, ugyanis vasárnap Andrew Luck bejelentette a visszavonulását. Ez nem csak a Colts szurkolóira, hanem az összes NFL fanatikusra sokkolóan hatott, hiszen a liga egyik legtehetségesebb játékosa akasztotta szögre a felszerelését.

Mindenkit sokkolt Luck bejelentése - Fotó: NBC

Luck karrierje alatt rengeteget bajlódott sérüléssel, például a 2017/18-as szezont teljes egészében kihagyta, azonban tavaly parádésan sikerült a visszatérése, el is nyerte az "NFL Comeback Player of the Year" címet. Totálisan váratlan tehát, hogy ennyire kevéssel a szezonrajt előtt bejelentette, hogy nem folytatja. 

"Ez volt életem legnehezebb döntése, de azt hiszem jól döntöttem. Az elmúlt négy évben egy ördögi körbe kerültem: sérülés, fájdalom, rehabilitáció, sérülés, fájdalom, rehabilitáció. Szüntelenül és könyörtelenül, szezon közben és a felkészülés alatt. Úgy éreztem, hogy beleragadtam ebbe a körbe. Az egyetlen kiút a visszavonulás volt, mert egyszerűen kiveszett belőlem a játék iránti szeretet." - fogalmazott a sajtótájékoztatón a Colts egykori kiválósága.

Luck bejelentésére pillanatok alatt reagáltak a fogadóirodák és átszabták az oddsokat. 

Az Indianapolis csoportgyőzelmére a    2.20-as oddsot adott, amellyel favoritnak számított, most viszont 6.00-os értékkel a legesélytelenebb lett.

 

{"headTitle":"AFC South","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-08 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"HOU Texans","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"JAX Jaguars","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"TEN Titans","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"IND Colts","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A bukik reakciója egyébként abszolút érthető, hiszen Luck helyét ismét Jacoby Brissett veszi át, akivel 2017-ben egy 4-12-es szezont hozott össze a Colts...

Természetesen nem lehet csak Brissettre ráhúzni azt az irtó gyenge idényt, de Luck visszavonulásával nagyban csökkentek a Colts rájátszás esélyei. 

Az Indy szeptember 8-án, magyar idő szerint 22 órakor lép majd pályára a Los Angeles Chargers ellen. A bukik itt is módosítottak a számokon Luck bejelentését követően. 1.52-es favoritból 1.30-as lett a Chargers. 

Te milyen szezont vársz a Luck nélküli Indianapolistól?

 

megosztom