Tenisz

Egy biztonsági és egy bevállalós fogadás Fucsovics meccsére - napi tippek a US Openre

  • Cesc18
megosztom

A magyar játékos a grúz Nikoloz Basilashvili ellen kezd New Yorkban.

Magyar idő szerint 17 órakor lép pályára Fucsovics. - Fotó: ATP

Nem sokat kell várni az első magyar bemutatkozására a US Openen, ugyanis a 6-os pálya első mérkőzése Fucsovics Mártoné, aki a 17. kiemelt Nikoloz Basilashvilivel néz majd farkasszemet. 

A grúz ellenfelével tökéletesen ismerik egymást, hiszen csak idén ez már az ötödik összecsapásuk lesz, összességében pedig a nyolcadik. Fucsovics áll jobban, a 2019-es négy meccsükből hármat behúzott. 

Rotterdamban meccseltek először ebben a szezonban, amit a magyar 7-6, 6-1-re nyert. Monte-Carlóban már szorosabb csatát vívtak, de az is Marcié lett. Ezt követte a római találkozójuk, ahol Basil remek napot kifogva tudott visszavágni. Az utolsó ütközetük pedig füvön, Stuttgartban volt, ami a legkiélezettebb volt a négy közül, hiszen a magyarnak meccslabdákat hárítva sikerült nyernie. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Nikoloz Basilashvili","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-26 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fucsovics nyer","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Basilashvili nyer","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Hiába Fucsovics idei 3-1-es mérlege a grúz ellen, a bukmékerek mégis úgy gondolják, hogy Basil az esélyesebb a továbbjutásra. 

Ez pedig egyértelműen a Wimbledon óta mutatott formájuknak köszönhető. Basilashvili ugyanis a nyáron tornát nyert Hamburgban és a két augusztusi kemény pályás Mastersen is remekül szerepelt, míg Marci finoman szólva sem túl erős heteken van túl. 

No meg az sem mellékes, hogy a US Openen a grúz tavaly a legjobb 16-ig ment, Fucsovics viszont nyeretlen New Yorkban, igaz, egy éve remek meccset játszott Novak Djokoviccsal. 
 

Mire fogadjunk?

Tény, hogy Basil örvend jobb formának, de Marcinál sem kell a vészharangokat kongatni és abból rendkívül sokat meríthet, hogy idén háromszor is legyőzte már a grúzt. 

Nincs nagy különbség köztük, ezt a stuttgarti meccsük is megmutatta, így abszolút az over felé hajlunk. A bukik 37.5-nél húzták meg a játékok számát, ami akár három szettben is zöldülhet, de sokkal nagyobb esély van arra, hogy négy vagy öt játszma dönt. Basil egyébként is irdatlan mennyiségű döntő szettes meccset játszott a nyáron. 

A biztonsági tippünk tehát, hogy legalább 38 játék szüleik, a bevállalós pedig, hogy elmennek döntő szett tie-breakig. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Nikoloz Basilashvili","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-26 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma - 37.5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Leghosszabb kimenetel a döntő szettben - Igen","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

megosztom